آیس تیرامیسو موکا | طرز تهیه قهوه تیرامیسو موکا

Shahbaz Coffee
Shahbaz Coffee

آیس تیرامیسو موکا، یک رسپی دسری، خنک و فوق‌العاده لذیذ از دستورات نوآورانه کتاب شهباز است. آموزش‌های باریستایی رایگان و ده‌ها کتاب تخصصی: https://t.me/shahbazcoffee آیس تیرامیسو موکا یک نوشیدنی دسری مجلل است که طعم‌های کلاسیک تیرامیسو (پنیر ماسکارپونه، قهوه و کاکائو) را به شکل یک موکای سرد و خامه‌ای در می‌آورد. این ترکیب، طعم شیرین و غنی شکلات و پنیر را با تلخی قوی اسپرسو تلفیق می‌کند تا یک نوشیدنی بسیار پیچیده و اعتیادآور به دست آید. در این ویدیو، ما روش تهیه یک سیروپ پنیر ماسکارپونه یا یک کرم تیرامیسویی سرد را آموزش می‌دهیم تا بافت سنگین و لذیذ دسر تیرامیسو به نوشیدنی شما منتقل شود. نکات کلیدی شامل: لایه‌بندی سس شکلات، شیر سرد، قهوه و در نهایت کرم تیرامیسو برای ایجاد جلوه‌ی بصری زیبا، و همچنین استفاده از پودر کاکائو تلخ برای تکمیل طعم کلاسیک تیرامیسو. این رسپی یک انتخاب عالی برای منوی کافه‌هایی است که به دنبال آیتم‌های دسری و لوکس هستند.

قهوه,تیرامیسو,آموزش قهوه,آموزش باریستایی,قهوه شهباز

توضیحات

آیس تیرامیسو موکا، یک رسپی دسری، خنک و فوق‌العاده لذیذ از دستورات نوآورانه کتاب شهباز است. آموزش‌های باریستایی رایگان و ده‌ها کتاب تخصصی: https://t.me/shahbazcoffee آیس تیرامیسو موکا یک نوشیدنی دسری مجلل است که طعم‌های کلاسیک تیرامیسو (پنیر ماسکارپونه، قهوه و کاکائو) را به شکل یک موکای سرد و خامه‌ای در می‌آورد. این ترکیب، طعم شیرین و غنی شکلات و پنیر را با تلخی قوی اسپرسو تلفیق می‌کند تا یک نوشیدنی بسیار پیچیده و اعتیادآور به دست آید. در این ویدیو، ما روش تهیه یک سیروپ پنیر ماسکارپونه یا یک کرم تیرامیسویی سرد را آموزش می‌دهیم تا بافت سنگین و لذیذ دسر تیرامیسو به نوشیدنی شما منتقل شود. نکات کلیدی شامل: لایه‌بندی سس شکلات، شیر سرد، قهوه و در نهایت کرم تیرامیسو برای ایجاد جلوه‌ی بصری زیبا، و همچنین استفاده از پودر کاکائو تلخ برای تکمیل طعم کلاسیک تیرامیسو. این رسپی یک انتخاب عالی برای منوی کافه‌هایی است که به دنبال آیتم‌های دسری و لوکس هستند.