آموزش پخت حلیم خانگی - استاد ملاحت کامیار

Burax Academy
Burax Academy

با گوشت، گندم و کمی صبر، یه غذای خوش‌طعم برای صبحانه یا افطار آماده کنید. شما حلیم رو با شکر می‌خورید یا نمک؟ حلیم خونگی مواد مورد نیاز گندم پوست کنده ۵۰۰ گرم گوشت بوقلمون ۵۰۰ گرم نمک یک قاشق سوپخوری دارچین و شکر برای سرو گوشت بوقلمون ریش ریش و کنجد برای تزیین

آکادمی آشپزی بوراکس,حلیم,حلیم خانگی,آموزش آشپزی,ملاحت کامیار

توضیحات

با گوشت، گندم و کمی صبر، یه غذای خوش‌طعم برای صبحانه یا افطار آماده کنید. شما حلیم رو با شکر می‌خورید یا نمک؟ حلیم خونگی مواد مورد نیاز گندم پوست کنده ۵۰۰ گرم گوشت بوقلمون ۵۰۰ گرم نمک یک قاشق سوپخوری دارچین و شکر برای سرو گوشت بوقلمون ریش ریش و کنجد برای تزیین