طرز تهیه دسر موزی با پودر ژله موز جلید | لوازم قنادی بهگز
مواد لازم: پودر دسر میوه ای موز جلید: ۱ بسته پودر ژله موز جلید: ۱ بسته شیر سرد: ۴۰۰ میلیلیتر آب جوش: ۴۰۰ میلی لیتر میوه موز برای تزیین (اختیاری) طرز تهیه: ابتدا پودر دسر میوهای موز را در ۲ لیوان (۴۰۰ میلیلیتر) شیر سرد حل کرده و بر روی حرارت قرار دهید تا به جوش بیاید و وقتی از دما افتاد تا نیمه، داخل لیوان های سرو ریخته و به مدت ۱ ساعت داخل یخچال قرار دهید تا ببندد. در این فاصله یک بسته پودر ژله موز را در ۲ لیوان (۴۰۰ میلی لیتر) آب جوش حل کنید و هم بزنید تا مایع کامل شفاف شود و کنار بگذارید تا کامل خنک شده و هنگام ریختن روی لایهی اول، دسر را آب نکند. در مرحله بعد، مایع ژله خنک شده را بر روی لایهی اول (دسر نیم بند شده) بریزید و مجددا به مدت ۳ ساعت داخل یخچال قرار دهید تا دسر به خوبی ببندد. در انتها در صورتی تمایل می توانید روی دسر را با میوه موز تزیین و سرو کنید.
دسر,موز,آموزش دسر,آموزش دسر و ژله,آموزش شیرینی پزی