آموزش کیک کارامل ماکیاتو با بیکنیگ پودر افخم
کیک کارامل ماکیاتو مواد لازم: * تخممرغ: ۴ عدد * وانیل شکری افخم: ¼ قاشق چایخوری * شکر: ۱۳۰ گرم * پودر کرم کارامل: ۵۰ گرم * روغن مایع: ۸۰ گرم * نسکافه گلد: ۸ گرم * آب جوش: ۱۲۰ گرم * آرد سفید افخم: ۱۷۵ گرم * بیکینگپودر افخم: ۶ گرم مواد لازم برای لایه شکلاتی: شکلات شیری: ۲۰۰ گرم روغن مایع : ۲۰ گرم طرز تهیه: نسکافه را در آب جوش حل کرده و بگذارید خنک شود. تخممرغ، وانیل، شکر و پودر کرم کارامل را چند دقیقه بزنید تا مایه حجیم و روشن شود. محلول نسکافه و سپس روغن مایع را اضافه کنید و فقط در حد مخلوط شدن هم بزنید. آرد و بیکینگپودر را در دو یا سه مرحله الک کرده و به مواد اضافه کنید. قالبها را چرب کرده و کاغذ بیندازید، سپس تا دو سوم از مواد پر کنید. برای ایجاد برش طبیعی روی کیک، یک نوار باریک کره در مرکز خمیر بکشید. شکلات ها را با حرارت غیر مستقیم ذوب کرده و با روغن مایع مخلوط کنید. کیک ها را داخل شکلات زده و روی کاغذ روغنی قرار دهید تا خنک شود. زمان پخت: ۲۰ دقیقه در دمای ۱۸۰ درجه. نتیجه: کیکی نرم و خوشعطر با طعم بینظیر کارامل و قهوه.
کیک شکلاتی,کیک و شیرینی,کیک مینیاتوری,کیک تولد,ماکیاتو