طرز تهیه دسر پاناکوتا با پودر دسر پاناکوتا دراژه | لوازم قنادی بهگز

لوازم قنادی بهگز | گز و سوغات اصفهان
لوازم قنادی بهگز | گز و سوغات اصفهان

مواد لازم: پودر دسر پاناکوتا دراژه: ۱ بسته شیر سرد: ۴۰۰ ميلى‌لیتر میوه توت فرنگی برای تزیین (اختیاری): به‌ مقدار لازم طرز تهیه: برای تهیه این دسر کافی است پودر دسر پاناکوتا دراژه را در دو لیوان (۴۰۰ میلی لیتر) شیر سرد حل کرده و بر روی حرارت قرار دهید و هم‌ بزنید تا به جوش آید و سپس در قالب مورد نظر بریزید. در مرحله بعد دسر را به مدت ۴ ساعت داخل یخچال قرار دهید تا ببندد. سپس دسر را از یخچال خارج کرده و قبل از سرو سس توت فرنگی داخل بسته را بر روی دسر ریخته تزیین کنید؛ در صورت تمایل می توانید از میوه توت فرنگی هم برای تزیین استفاده نمایید. مشاهده محصول در لینک زیر: https://behgaz.ir/shop/%d9%84%d9%88%d8%a7%d8%b2%d9%85-%d9%82%d9%86%d8%a7%d8%af%db%8c/%d9%85%d9%88%d8%a7%d8%af-%d8%a7%d9%88%d9%84%db%8c%d9%87-%d9%82%d9%86%d8%a7%d8%af%db%8c/%d8%af%d8%b3%d8%b1-%d8%a7%db%8c%d8%aa%d8%a7%d9%84%db%8c%d8%a7%db%8c%db%8c-%d9%be%d8%a7%d9%86%d8%a7%da%a9%d9%88%d8%aa%d8%a7-%d8%af%d8%b1%d8%a7%da%98%d9%87/

پاناکوتا,دسر خوشمزه,آموزش دسر,آموزش شیرینی پزی,شیرینی پزی

توضیحات

مواد لازم: پودر دسر پاناکوتا دراژه: ۱ بسته شیر سرد: ۴۰۰ ميلى‌لیتر میوه توت فرنگی برای تزیین (اختیاری): به‌ مقدار لازم طرز تهیه: برای تهیه این دسر کافی است پودر دسر پاناکوتا دراژه را در دو لیوان (۴۰۰ میلی لیتر) شیر سرد حل کرده و بر روی حرارت قرار دهید و هم‌ بزنید تا به جوش آید و سپس در قالب مورد نظر بریزید. در مرحله بعد دسر را به مدت ۴ ساعت داخل یخچال قرار دهید تا ببندد. سپس دسر را از یخچال خارج کرده و قبل از سرو سس توت فرنگی داخل بسته را بر روی دسر ریخته تزیین کنید؛ در صورت تمایل می توانید از میوه توت فرنگی هم برای تزیین استفاده نمایید. مشاهده محصول در لینک زیر: https://behgaz.ir/shop/%d9%84%d9%88%d8%a7%d8%b2%d9%85-%d9%82%d9%86%d8%a7%d8%af%db%8c/%d9%85%d9%88%d8%a7%d8%af-%d8%a7%d9%88%d9%84%db%8c%d9%87-%d9%82%d9%86%d8%a7%d8%af%db%8c/%d8%af%d8%b3%d8%b1-%d8%a7%db%8c%d8%aa%d8%a7%d9%84%db%8c%d8%a7%db%8c%db%8c-%d9%be%d8%a7%d9%86%d8%a7%da%a9%d9%88%d8%aa%d8%a7-%d8%af%d8%b1%d8%a7%da%98%d9%87/