طرز تهیه سوسیس بندری خوشمزه و تند جنوبی | آموزش سوسیس بندری خانگی

آشپزی با آینا
آشپزی با آینا

در این ویدیو طرز تهیه سوسیس بندری خوشمزه و تند جنوبی رو به شکل مرحله به مرحله نشون میدم! سوسیس بندری یکی از غذاهای محبوب و سریع ایرانیه که با ترکیب سوسیس، پیاز، رب گوجه فرنگی و ادویه‌های مخصوص درست میشه. اگه دنبال یه غذای ساده، فوری و پرطعم هستی، این آموزش مخصوص خودته! در این آموزش یاد می‌گیری: انتخاب بهترین نوع سوسیس برای سوسیس بندری فوت و فن خوش‌عطر شدن سوسیس بندری چطور طعم تند و دل‌چسب بندری رو درست مثل جنوبی‌ها بسازی زمان آماده‌سازی: کمتر از ۳۰ دقیقه مناسب برای ناهار یا شام سریع #سوسیس_بندری #آشپزی #آشپزی_ایرانی #غذای_سریع #غذای_محلی #طعم_جنوب مواد لازم برای سوسیس بندری سوسیس ایرانی یا کوکتل: 300 تا 500 گرم پیاز بزرگ: 2 عدد رب گوجه فرنگی: 2 قاشق غذاخوری فلفل قرمز و سیاه: به مقدار لازم (بر حسب ذائقه) نمک: یک قاشق چای‌خوری زردچوبه: نصف قاشق چای‌خوری روغن: 3 تا 4 قاشق غذاخوری سیب‌زمینی (اختیاری): 1 عدد کوچک، نگینی خردشده فلفل دلمه‌ای (اختیاری): نصف عدد روش تهیه سوسیس بندری پیازها را خلالی یا نگینی خرد کنید و در روغن سرخ کنید تا طلایی و سبک شوند. زردچوبه، فلفل سیاه و قرمز را اضافه کرده و کمی تفت دهید تا عطرشان آزاد شود. اگر دوست دارید، سیب‌زمینی یا فلفل دلمه‌ای را در این مرحله اضافه کنید و اجازه دهید کمی نرم شوند. سوسیس‌ها را به صورت حلقه‌ای یا نگینی خرد کنید، به پیازها بیفزایید و حدود ۵ دقیقه سرخ کنید تا کمی قهوه‌ای شوند. رب گوجه فرنگی را اضافه کنید و تفت دهید تا رنگ رب باز شود و مواد خوب مخلوط گردد. نمک را اضافه کنید و همه مواد را با هم مخلوط کنید، سپس حدود ۵ تا ۱۰ دقیقه با حرارت کم اجازه دهید تا مواد کاملاً مزه بگیرند و خوراک کمی غلیظ شود. سوسیس بندری را داغ سرو کنید؛ معمولاً همراه با نان باگت یا سنگک.

سوسیس بندری,آموزش سوسیس بندری,پخت سوسیس بندری,سوسیس بندری تند,تهیه سوسیس بندری

توضیحات

در این ویدیو طرز تهیه سوسیس بندری خوشمزه و تند جنوبی رو به شکل مرحله به مرحله نشون میدم! سوسیس بندری یکی از غذاهای محبوب و سریع ایرانیه که با ترکیب سوسیس، پیاز، رب گوجه فرنگی و ادویه‌های مخصوص درست میشه. اگه دنبال یه غذای ساده، فوری و پرطعم هستی، این آموزش مخصوص خودته! در این آموزش یاد می‌گیری: انتخاب بهترین نوع سوسیس برای سوسیس بندری فوت و فن خوش‌عطر شدن سوسیس بندری چطور طعم تند و دل‌چسب بندری رو درست مثل جنوبی‌ها بسازی زمان آماده‌سازی: کمتر از ۳۰ دقیقه مناسب برای ناهار یا شام سریع #سوسیس_بندری #آشپزی #آشپزی_ایرانی #غذای_سریع #غذای_محلی #طعم_جنوب مواد لازم برای سوسیس بندری سوسیس ایرانی یا کوکتل: 300 تا 500 گرم پیاز بزرگ: 2 عدد رب گوجه فرنگی: 2 قاشق غذاخوری فلفل قرمز و سیاه: به مقدار لازم (بر حسب ذائقه) نمک: یک قاشق چای‌خوری زردچوبه: نصف قاشق چای‌خوری روغن: 3 تا 4 قاشق غذاخوری سیب‌زمینی (اختیاری): 1 عدد کوچک، نگینی خردشده فلفل دلمه‌ای (اختیاری): نصف عدد روش تهیه سوسیس بندری پیازها را خلالی یا نگینی خرد کنید و در روغن سرخ کنید تا طلایی و سبک شوند. زردچوبه، فلفل سیاه و قرمز را اضافه کرده و کمی تفت دهید تا عطرشان آزاد شود. اگر دوست دارید، سیب‌زمینی یا فلفل دلمه‌ای را در این مرحله اضافه کنید و اجازه دهید کمی نرم شوند. سوسیس‌ها را به صورت حلقه‌ای یا نگینی خرد کنید، به پیازها بیفزایید و حدود ۵ دقیقه سرخ کنید تا کمی قهوه‌ای شوند. رب گوجه فرنگی را اضافه کنید و تفت دهید تا رنگ رب باز شود و مواد خوب مخلوط گردد. نمک را اضافه کنید و همه مواد را با هم مخلوط کنید، سپس حدود ۵ تا ۱۰ دقیقه با حرارت کم اجازه دهید تا مواد کاملاً مزه بگیرند و خوراک کمی غلیظ شود. سوسیس بندری را داغ سرو کنید؛ معمولاً همراه با نان باگت یا سنگک.