طرز تهیه پودر کچاپ خانگی / ادویه کچاپ / ادویه همه کاره /سالم و خوشمزه

آشپزی با مهتاب
آشپزی با مهتاب

گوجه فرنگی خشک: پودر گوجه فرنگی به عنوان پایه و طعم دهنده اصلی در ادویه کچاپ عمل می کند. پاپریکا: پاپریکا ادویه ای با رنگ قرمز است که از فلفل دلمه خشک شده به دست می آید. این ادویه طعم کمی شیرین و تندی ملایمی دارد و رنگ قرمز جذابی را به ادویه کچاپ می بخشد. پودر سیر: سیر علاوه بر عطر و طعم خاص خود، با سایر ادویه جات به خوبی ترکیب شده و باعث لذیذتر شدن این ادویه می‌شود فلفل قرمز: فلفل قرمز آسیاب شده باعث ایجاد طعم تند در ادویه کچاپ می شود. میزان فلفل قرمز به کار رفته در این ترکیب بر اساس ذائقه قابل تنظیم است. فلفل سفید: فلفل سفید آسیاب شده تندی ملایم تری نسبت به فلفل سیاه دارد و طعم تند و تیزی خاصی به ادویه کچاپ می دهد و درصورت دلخواه و دسترس بودن اضافه کنید . نمک: نمک برای طعم دهی و متعادل کردن سایر طعم های ادویه کچاپ ضروری است. شکر: برای متعادل کردن طعم تندی ادویه کچاپ، مقدار کمی شکر نیز به آن اضافه کنید »»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»» ادویه کچاپ یک چاشنی همه کاره است که می توان از آن برای طعم دادن به انواع غذاها استفاده کرد، از جمله: انواع گوشت: مرغ، ماهی، گوشت قرمز و کباب ها را می توان با ادویه کچاپ طعم دار کرد. سیب زمینی سرخ کرده: ادویه کچاپ جایگزین خوشمزه ای برای سس کچاپ بر روی سیب زمینی سرخ کرده است. پیتزا و لازانیا: پاشیدن مقداری ادویه کچاپ روی پیتزا یا لازانیا قبل از پخت می تواند طعم و عطر فوق العاده ای به آن ها بدهد. سوپ و خورشت: افزودن کمی ادویه کچاپ به سوپ یا خورشت در حین پخت می تواند طعم آن ها را لذیذتر کند. سالاد: می توانید با مخلوط کردن ادویه کچاپ با روغن زیتون و کمی سرکه، یک سس خوشمزه برای سالاد ممنونم که همراهم بودید . »»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»

ادویه کچاپ,کچاپ,پودر کچاپ,ادویه کچاپ خانگی,سس کچاپ

توضیحات

گوجه فرنگی خشک: پودر گوجه فرنگی به عنوان پایه و طعم دهنده اصلی در ادویه کچاپ عمل می کند. پاپریکا: پاپریکا ادویه ای با رنگ قرمز است که از فلفل دلمه خشک شده به دست می آید. این ادویه طعم کمی شیرین و تندی ملایمی دارد و رنگ قرمز جذابی را به ادویه کچاپ می بخشد. پودر سیر: سیر علاوه بر عطر و طعم خاص خود، با سایر ادویه جات به خوبی ترکیب شده و باعث لذیذتر شدن این ادویه می‌شود فلفل قرمز: فلفل قرمز آسیاب شده باعث ایجاد طعم تند در ادویه کچاپ می شود. میزان فلفل قرمز به کار رفته در این ترکیب بر اساس ذائقه قابل تنظیم است. فلفل سفید: فلفل سفید آسیاب شده تندی ملایم تری نسبت به فلفل سیاه دارد و طعم تند و تیزی خاصی به ادویه کچاپ می دهد و درصورت دلخواه و دسترس بودن اضافه کنید . نمک: نمک برای طعم دهی و متعادل کردن سایر طعم های ادویه کچاپ ضروری است. شکر: برای متعادل کردن طعم تندی ادویه کچاپ، مقدار کمی شکر نیز به آن اضافه کنید »»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»» ادویه کچاپ یک چاشنی همه کاره است که می توان از آن برای طعم دادن به انواع غذاها استفاده کرد، از جمله: انواع گوشت: مرغ، ماهی، گوشت قرمز و کباب ها را می توان با ادویه کچاپ طعم دار کرد. سیب زمینی سرخ کرده: ادویه کچاپ جایگزین خوشمزه ای برای سس کچاپ بر روی سیب زمینی سرخ کرده است. پیتزا و لازانیا: پاشیدن مقداری ادویه کچاپ روی پیتزا یا لازانیا قبل از پخت می تواند طعم و عطر فوق العاده ای به آن ها بدهد. سوپ و خورشت: افزودن کمی ادویه کچاپ به سوپ یا خورشت در حین پخت می تواند طعم آن ها را لذیذتر کند. سالاد: می توانید با مخلوط کردن ادویه کچاپ با روغن زیتون و کمی سرکه، یک سس خوشمزه برای سالاد ممنونم که همراهم بودید . »»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»