لاته عسل دارچینی | طرز تهیه قهوه با عسل دارچین
Shahbaz Coffee
لاته عسل دارچینی، یک رسپی گرم، معطر و دلنشین از دستورات کلاسیک و پرطرفدار کتاب شهباز است. آموزشهای باریستایی رایگان و دهها کتاب تخصصی: https://t.me/shahbazcoffee لاته عسل دارچینی (Honey Cinnamon Latte) یک نوشیدنی عالی برای روزهای سرد است که با ترکیب سه طعم مکمل و گرمابخش تهیه میشود: تلخی ملایم اسپرسو، شیرینی طبیعی و خاص عسل، و عطر تند و دلنشین دارچین. این نوشیدنی نه تنها طعمی آرامشبخش و نوستالژیک دارد، بلکه عسل و دارچین خواص سلامتی متعددی را نیز به آن اضافه میکنند.
قهوه,قهوه شهباز,طرز تهیه قهوه,آموزش باریستا,آموزش قهوه