علوم تجربی دوم دبستان | درس چهاردهم
آیا تا به حال به این فکر کردهاید که نان خوشمزه که هر روز سر سفرههایمان هست، چه سفر طولانی و پرزحمتی را طی میکند تا به دست ما برسد؟ در این ویدئو از آموزش علوم تجربی دوم دبستان، ما به تاریخچه نان و فرآیند شگفتانگیز تولید نان از گذشته تا به امروز میپردازیم. از دانههای طلایی گندم آغاز میکنیم و با آسیابهای سنتی سنگی و آسیابهای مدرن برقی آشنا میشویم که چگونه گندم را به آرد تبدیل میکنند. سپس به سراغ درست کردن خمیر جادویی میرویم و تفاوت ورز دادن خمیر با دست و با دستگاههای پیشرفته نانوایی را مشاهده میکنیم. در مرحله پخت، با تنورهای گلی سنتی و فرهای صنعتی مدرن آشنا میشوید که هر کدام نانهایی با طعم و عطر خاص خود میپزند. همین حالا کانال آوند را دنبال کنید تا آموزشهای بیشتر را از دست ندهید. 0:00 | مقدمه: داستان شگفتانگیز نان، غذای اصلی ما 0:19 | از گندم تا آرد: تحول آسیابها از سنتی تا مدرن 2:49 | خمیر جادویی: مراحل ورز دادن و آمادهسازی نان 3:58 | درون آتش: پخت نان با تنورهای سنتی و صنعتی 4:32 | نان روزانه ما: نگاهی به ارزش و آینده تولید نان 5:28 | چگونه اسراف نکنیم؟ راهکارهای عملی برای قدردانی از نان لیست پخش آموزش علوم تجربی دوم دبستان https://www.aparat.com/playlist/22351336
علوم تجربی,آموزش ابتدایی,آموزش علوم,دوم ابتدایی,تحصیل و یادگیری