آموزش قهوه بن بن | طرز تهیه بن بن کافی
قهوه بن بن، یک رسپی شیرین و متفاوت از دستورات کلاسیک و پرطرفدار کتاب شهباز است. آموزشهای باریستایی رایگان و دهها کتاب تخصصی: https://t.me/shahbazcoffee قهوه بن بن (Café Bombón) یک نوشیدنی اسپانیایی است که به دلیل طعم بسیار شیرین، بافت غلیظ و ظاهر لایهای چشمنوازش مشهور شده است. این نوشیدنی در اصل از ترکیب یک شات اسپرسوی قوی با مقدار مساوی از شیر تغلیظشدهی شیرین (Leche Condensada) تهیه میشود. در این آموزش، ما تمام رازهای تهیهی یک بن بن کافی بینقص را به شما میگوییم. نکتهی کلیدی، ایجاد دو لایهی رنگی کاملاً مجزا و مشخص در فنجان است؛ لایهی طلایی شیرین در پایین و لایهی غلیظ و تیره اسپرسو در بالا. ما آموزش میدهیم که چطور با ریختن آرام و صحیح اسپرسو روی شیر تغلیظشده، این جلوهی بصری زیبا را خلق کنید. همچنین، نکات مهمی در مورد دمای نوشیدنی و مقدار دقیق مواد برای رسیدن به آن شیرینی لذیذ و دلچسب خواهیم گفت. این یک نوشیدنی عالی برای دوستداران طعمهای شیرین و قوی است.
قهوه,آموزش باریستا,باریستا,قهوه شهباز,آموزش قهوه