آموزش ژله لیوانی میان تهی با ژله رولی / حتما درست کنید عالیه

○●کارتونچی‌●○
○●کارتونچی‌●○

ژله رولی یک بسته پودر ژله با طعم دلخواه رو با دو سوم لیوان آب جوش حل و بنماری کنین نصف لیوان بستنی یخ زده رو تو ژله ی گرم بریزین و زیاد هم نزنین تا با گرمای ژله ذوب بشه اینجوری ژله رولی دو فاز میشه کف سینی 20 در 30 رو مرطوب کنین و نایلون فریزر پهن کنین و با روغن مایع چربش کنین ژله رو تو سینی بریزین و بذارین 45 دقیقه تو یخچال با چاقو مثل تصویر برش بزنین اگه میخواین ژله رولی شکل گل بشه یک سمتش رو به صورت دالبری و یک طرفش رو صاف برش بزنین نکته: مقدار اب و بستنی و سایز سینی و تایم تو یخچال موندن ژله رولی مهمه هرکدوم طبق رسپی نباشه ژله رولی ترک میخوره . برای ژله شفاف: هر بسته پودر ژله رو با یک و نیم لیوان اب جوش حل و بنماری کنین برای ژله مات: هر بسته پودر ژله رو با یک لیوان اب جوش بنماری کنین و بعد از سرد شدن نصف لیوان شیر یا بستنی بریزین . یک چهارم لیوان ها رو با ژله ی دلخواه پر کنین بعد از اینکه ژله ی تو لیوان سفت شد ژله رولی رو وسط لیوان بذارین و یک قاشق ژله بریزین بذارین ببنده تا ژله رولیا فیکس بشن و تکون نخورن . ژله ای که برای قسمت بالای لیوان انتخاب کردین باید کاملا سرد باشه ژله رو تو لیوان بریزین و روی لیوان رو با سلفون بپوشونین و لیوان رو به صورت وارونه بذارین تو یخچال تا ژله سفت بشه بعد از چند ساعت میتونین سلفون رو بردارین ژله ی میان تهی شما آمادس

ژله,آموزش دسر و ژله,ژله بستنی,ژله رولی

توضیحات

ژله رولی یک بسته پودر ژله با طعم دلخواه رو با دو سوم لیوان آب جوش حل و بنماری کنین نصف لیوان بستنی یخ زده رو تو ژله ی گرم بریزین و زیاد هم نزنین تا با گرمای ژله ذوب بشه اینجوری ژله رولی دو فاز میشه کف سینی 20 در 30 رو مرطوب کنین و نایلون فریزر پهن کنین و با روغن مایع چربش کنین ژله رو تو سینی بریزین و بذارین 45 دقیقه تو یخچال با چاقو مثل تصویر برش بزنین اگه میخواین ژله رولی شکل گل بشه یک سمتش رو به صورت دالبری و یک طرفش رو صاف برش بزنین نکته: مقدار اب و بستنی و سایز سینی و تایم تو یخچال موندن ژله رولی مهمه هرکدوم طبق رسپی نباشه ژله رولی ترک میخوره . برای ژله شفاف: هر بسته پودر ژله رو با یک و نیم لیوان اب جوش حل و بنماری کنین برای ژله مات: هر بسته پودر ژله رو با یک لیوان اب جوش بنماری کنین و بعد از سرد شدن نصف لیوان شیر یا بستنی بریزین . یک چهارم لیوان ها رو با ژله ی دلخواه پر کنین بعد از اینکه ژله ی تو لیوان سفت شد ژله رولی رو وسط لیوان بذارین و یک قاشق ژله بریزین بذارین ببنده تا ژله رولیا فیکس بشن و تکون نخورن . ژله ای که برای قسمت بالای لیوان انتخاب کردین باید کاملا سرد باشه ژله رو تو لیوان بریزین و روی لیوان رو با سلفون بپوشونین و لیوان رو به صورت وارونه بذارین تو یخچال تا ژله سفت بشه بعد از چند ساعت میتونین سلفون رو بردارین ژله ی میان تهی شما آمادس