طرز تهیه هات چاکلت دو مدل | چطور شکلات داغ درست کنیم؟

Shahbaz Coffee
Shahbaz Coffee

هات چاکلت دو مدل، آموزش کامل تهیه این نوشیدنی گرم و دلنشین در دو سبک متفاوت، از دستورات کلاسیک و محبوب کتاب شهباز است. آموزش‌های باریستایی رایگان و ده‌ها کتاب تخصصی: https://t.me/shahbazcoffee هات چاکلت یا شکلات داغ، نوشیدنی مورد علاقه تمام سنین در فصول سرد است، اما روش تهیه آن می‌تواند طعم و غلظت متفاوتی ایجاد کند. در این ویدیو، ما دو روش اصلی و پرطرفدار برای تهیه‌ی یک شکلات داغ فوق‌العاده را آموزش می‌دهیم: مدل نوستالژیک و ساده (با پودر کاکائو) و مدل کافی‌شاپی و غلیظ (با استفاده از شکلات تخته‌ای). در مدل غلیظ، تمام نکات مربوط به استفاده از شکلات با درصد کاکائوی بالا، و روش ذوب کردن آن با شیر یا خامه آموزش داده می‌شود تا به آن غلظت مخملی و لوکس برسید. در مدل ساده، فوت و فن‌های لازم برای جلوگیری از گلوله شدن پودر کاکائو و ایجاد یک طعم عمیق‌تر با کمی نمک یا ادویه‌جات (مثل دارچین) را خواهید دید. همچنین، روش تزئین با مارشمالو یا خامه فرم گرفته را آموزش می‌دهیم تا شکلات داغ شما از نظر ظاهری کاملاً جذاب و کافی‌شاپی شود.

قهوه,هات چاکلت,آموزش کافی شاپ,آموزش باریستا,قهوه ش

توضیحات

هات چاکلت دو مدل، آموزش کامل تهیه این نوشیدنی گرم و دلنشین در دو سبک متفاوت، از دستورات کلاسیک و محبوب کتاب شهباز است. آموزش‌های باریستایی رایگان و ده‌ها کتاب تخصصی: https://t.me/shahbazcoffee هات چاکلت یا شکلات داغ، نوشیدنی مورد علاقه تمام سنین در فصول سرد است، اما روش تهیه آن می‌تواند طعم و غلظت متفاوتی ایجاد کند. در این ویدیو، ما دو روش اصلی و پرطرفدار برای تهیه‌ی یک شکلات داغ فوق‌العاده را آموزش می‌دهیم: مدل نوستالژیک و ساده (با پودر کاکائو) و مدل کافی‌شاپی و غلیظ (با استفاده از شکلات تخته‌ای). در مدل غلیظ، تمام نکات مربوط به استفاده از شکلات با درصد کاکائوی بالا، و روش ذوب کردن آن با شیر یا خامه آموزش داده می‌شود تا به آن غلظت مخملی و لوکس برسید. در مدل ساده، فوت و فن‌های لازم برای جلوگیری از گلوله شدن پودر کاکائو و ایجاد یک طعم عمیق‌تر با کمی نمک یا ادویه‌جات (مثل دارچین) را خواهید دید. همچنین، روش تزئین با مارشمالو یا خامه فرم گرفته را آموزش می‌دهیم تا شکلات داغ شما از نظر ظاهری کاملاً جذاب و کافی‌شاپی شود.