طرز تهیه دسر زعفرانی اسان
آموزش آشپزی رضیم
مواد لازم دسر زعفرانی برای ۴ نفر: شیر : ۲ لیوان فرانسوی شکر : یک لیوان فرانسوی خامه : ۲۰۰ گرم (یک بسته خامه صورتی کوچک ) پودر ژلاتین : ۲ قاشق غذاخوری (اگر داخل قالب میریزید ۳ قاشق غذاخوری ژلاتین در ۱۰ قاشق غذاخوری آب حل کنید ) گلاب : ۱/۴ لیوان فرانسوی زعفران دم کرده : ۴ قاشق غذاخوری غلیظ وانیل : یک قاشق چای خوری آب : ۸ قاشق غذاخوری (برای اسفنجی کردن ژلاتین ) مدت زمان استراحت در یخچال : ۴ ساعت اموزش اشپزی رضیم https://rezim.ir/
دسر,دسر خوشمزه,تزئین کیک و دسر,دسر زعفرانی,دسر سریع