معرفی گوشت سردست گوسفندی و کاربرد های آن - مزرعه گوشت شادرو
«سردست گوسفندی از قسمت بالای دست گوسفند گرفته میشه. اینجا عضله زیاد کار میکنه، برای همین گوشتش خوشعطر و مزهدار میشه، ولی در عین حال چون رگههای چربی ظریف داره، موقع پخت بافتش نرم و خوشخوراک درمیاد.» «این ترکیب چربی و گوشت خالص باعث میشه سردست یکی از متعادلترین بخشهای گوسفند باشه؛ نه مثل ماهیچه خشکه، نه مثل دنده خیلی چرب. دقیقاً یه تعادل طلایی برای غذاهای ایرانی.» «برای خورشها، مخصوصاً خورش قیمه یا قرمه سبزی، سردست غوغا میکنه. چون وقتی چند ساعت پخته میشه، هم عطر قویتری از گوشت گوسفندی میده، هم بافتش طوری میشه که توی دهان آب میشه. تازه برای آبگوشت، خوراک لوبیا، و حتی خوراک سیبزمینی و گوشت هم انتخاب بینظیریه.» «حتی اگه اهل خوراکای سادهتر باشین، مثل گوشت سرخشده با پیاز و زعفرون، سردست عالیه. چون به خاطر چربی طبیعی خودش، احتیاج به روغن زیادی نداره و طعم گوشت توی روغن خودش در میاد.» «خیلیا بین سردست و ران دو دل میمونن… ران برای استیک و خوراکای خشکتر بهتره، اما سردست برای غذاهای آبدار و جاافتاده. اون عطری که از یه خورش خوب بلند میشه؟ معمولاً کارِ سردسته!» «سردست گوسفندی شادرو از دام تازه، بره نرينه و با برش استاندارد آماده میشه. کاملاً تمیز،با بسته بندي كاملا بهداشتي، مستقیم از مزرعه تا در خونه شما.» «اگه دنبال گوشتی هستین که هم برای خورش و آبگوشت بینظیره، هم طعم اصیل گوشت گوسفندی رو حفظ میکنه، سردست گوسفندی شادرو بهترین انتخابتونه. سفارشتونو همین الان از سایت ثبت کنین تا تازهترین گوشت، مستقیم و رایگان برسه دم در.» ثبت سفارش و ارسال در مشهد و زاهدان شعبه مرکزی: زاهدان، خیابان جمهوری، تقاطع جمهوری و فرهنگ، جنب بیمارستان دی پشتیبانی فروش آنلاین: 91019002-054 شعبه مشهد: بلوار استقلال- نبش استقلال 2 تلفن تماس: 09223175125
گوشت,گوشت قرمز,سردست گوسفندی