قهوه ژله ای | طرز تهیه قهوه ژاپنی
قهوه ژلهای (Coffee Jelly)، یک دسر-نوشیدنی خنک و ترند از رسپیهای اصیل و جذاب شهباز است. آموزشهای باریستایی رایگان و دهها کتاب تخصصی: https://t.me/shahbazcoffee قهوه ژلهای یک دسر کلاسیک ژاپنی و در عین حال یک نوشیدنی بسیار خنک و محبوب است که تجربه خوردن قهوه را به شکلی کاملاً متفاوت و جذاب ارائه میدهد. در این رسپی، قهوه قوی دمآوری شده به همراه کمی شیرینکننده، با استفاده از پودر ژلاتین یا آگار آگار تبدیل به بافت ژلهای میشود و سپس با شیر، خامه، یا بستنی وانیلی سرو میگردد. در این ویدیو، ما روش کامل تهیهی ژله قهوه با بافت سفت و شفاف را آموزش میدهیم. نکات کلیدی شامل: انتخاب قهوه دمی قوی (مثل قهوه فیلتری یا اسپرسوی رقیقشده) برای داشتن طعم عمیق، میزان دقیق ژلاتین برای رسیدن به بافت ایدهآل (که نه خیلی سفت و نه خیلی نرم باشد)، و روش ترکیب ژله با شیر سرد و غلیظ برای حفظ لایهبندی زیبا. این نوشیدنی/دسر، یک آیتم عالی برای تنوع دادن به منوی تابستانی کافه یا پذیراییهای خاص و مدرن در منزل است.
قهو,آموزش قهوه,آموزش باریستا,قهوه شهباز,شهباز کافی