طرز تهیه ماکتیل آدامس بلوکارسائو نارگیل

هلدینگ هدیش
هلدینگ هدیش

طرز تهیه ماکتیل آدامس بلوکارسائو نارگیل مواد لازم: چند قطعه یخ خرد شده (یا مکعبی) 20 میلی‌لیتر سیروپ بلو کاراسائو 15 میلی‌لیتر سیروپ آدامس بادکنکی 10 میلی‌لیتر سیروپ نارگیل 20 میلی‌لیتر آب لیمو تازه سودا (آب گازدار)، به مقدار لازم تزئین: برش لیمو، گیلاس، یا تکه‌های کوچک آدامس بادکنکی روش تهیه: لیوان را آماده کنید: یک لیوان سرو بلند (حدود 250 تا 300 میلی‌لیتر) را برداشته و آن را با قطعات یخ پر کنید. اگر یخ خرد شده دارید، بهترین گزینه است. سیروپ‌ها و آبلیمو را اضافه کنید: به ترتیب، 20 میلی‌لیتر سیروپ بلو کاراسائو، 15 میلی‌لیتر سیروپ آدامس بادکنکی، 10 میلی‌لیتر سیروپ نارگیل و 20 میلی‌لیتر آب لیمو تازه را به لیوان حاوی یخ اضافه کنید. با سودا پر کنید: بقیه لیوان را با سودا (آب گازدار) پر کنید. هم بزنید: به آرامی با یک قاشق بلند مواد را هم بزنید تا مزه‌ها به خوبی با هم ترکیب شوند. تزئین و سرو: موکتل را با یک برش لیمو، یک گیلاس، یا حتی چند تکه کوچک آدامس بادکنکی برای جلوه بیشتر تزئین کنید و بلافاصله سرو نمایید. نوش جان

ماکتیل,aj,نارگیل

توضیحات

طرز تهیه ماکتیل آدامس بلوکارسائو نارگیل مواد لازم: چند قطعه یخ خرد شده (یا مکعبی) 20 میلی‌لیتر سیروپ بلو کاراسائو 15 میلی‌لیتر سیروپ آدامس بادکنکی 10 میلی‌لیتر سیروپ نارگیل 20 میلی‌لیتر آب لیمو تازه سودا (آب گازدار)، به مقدار لازم تزئین: برش لیمو، گیلاس، یا تکه‌های کوچک آدامس بادکنکی روش تهیه: لیوان را آماده کنید: یک لیوان سرو بلند (حدود 250 تا 300 میلی‌لیتر) را برداشته و آن را با قطعات یخ پر کنید. اگر یخ خرد شده دارید، بهترین گزینه است. سیروپ‌ها و آبلیمو را اضافه کنید: به ترتیب، 20 میلی‌لیتر سیروپ بلو کاراسائو، 15 میلی‌لیتر سیروپ آدامس بادکنکی، 10 میلی‌لیتر سیروپ نارگیل و 20 میلی‌لیتر آب لیمو تازه را به لیوان حاوی یخ اضافه کنید. با سودا پر کنید: بقیه لیوان را با سودا (آب گازدار) پر کنید. هم بزنید: به آرامی با یک قاشق بلند مواد را هم بزنید تا مزه‌ها به خوبی با هم ترکیب شوند. تزئین و سرو: موکتل را با یک برش لیمو، یک گیلاس، یا حتی چند تکه کوچک آدامس بادکنکی برای جلوه بیشتر تزئین کنید و بلافاصله سرو نمایید. نوش جان