فراپه کاراملی |‌طرز تهیه فراپه

Shahbaz Coffee
Shahbaz Coffee

فراپه کاراملی، یک دستور کلاسیک و محبوب برای روزهای گرم، از رسپی‌های اصلی کتاب شهباز است. آموزش‌های باریستایی رایگان و ده‌ها کتاب تخصصی: https://t.me/shahbazcoffee فراپه (Frappé) نوشیدنی‌ای است که بافتی شبیه به میلک‌شیک دارد اما پایه آن قهوه است. فراپه کاراملی یکی از پرفروش‌ترین آیتم‌ها در منوی کافه‌های سرتاسر دنیاست؛ ترکیبی از قهوه، شیر، سس کارامل و یخ که همه با هم در مخلوط‌کن ترکیب می‌شوند تا یک بافت خنک، خامه‌ای و یکدست ایجاد شود. در این ویدیو، ما تمام فوت و فن‌های لازم برای جلوگیری از ایجاد تکه‌های یخ یا رقیق شدن فراپه را آموزش می‌دهیم. نکات کلیدی شامل: استفاده از اسپرسوی سرد شده یا قهوه فوری قوی برای حفظ طعم قهوه، نسبت مناسب سس کارامل و شیر برای رسیدن به شیرینی و غلظت ایده‌آل، و تکنیک حرفه‌ای مخلوط کردن. همچنین، روش تزئین با خامه فرم گرفته و رگه‌های سس کارامل را یاد می‌گیرید تا فراپه‌ی شما ظاهری کاملاً کافی‌شاپی و جذاب داشته باشد. این رسپی، بهترین راه برای غلبه بر گرمای تابستان است.

آموزش باریستا,آموزش قهوه,قهوه,باریستا,قهوه شهباز

توضیحات

فراپه کاراملی، یک دستور کلاسیک و محبوب برای روزهای گرم، از رسپی‌های اصلی کتاب شهباز است. آموزش‌های باریستایی رایگان و ده‌ها کتاب تخصصی: https://t.me/shahbazcoffee فراپه (Frappé) نوشیدنی‌ای است که بافتی شبیه به میلک‌شیک دارد اما پایه آن قهوه است. فراپه کاراملی یکی از پرفروش‌ترین آیتم‌ها در منوی کافه‌های سرتاسر دنیاست؛ ترکیبی از قهوه، شیر، سس کارامل و یخ که همه با هم در مخلوط‌کن ترکیب می‌شوند تا یک بافت خنک، خامه‌ای و یکدست ایجاد شود. در این ویدیو، ما تمام فوت و فن‌های لازم برای جلوگیری از ایجاد تکه‌های یخ یا رقیق شدن فراپه را آموزش می‌دهیم. نکات کلیدی شامل: استفاده از اسپرسوی سرد شده یا قهوه فوری قوی برای حفظ طعم قهوه، نسبت مناسب سس کارامل و شیر برای رسیدن به شیرینی و غلظت ایده‌آل، و تکنیک حرفه‌ای مخلوط کردن. همچنین، روش تزئین با خامه فرم گرفته و رگه‌های سس کارامل را یاد می‌گیرید تا فراپه‌ی شما ظاهری کاملاً کافی‌شاپی و جذاب داشته باشد. این رسپی، بهترین راه برای غلبه بر گرمای تابستان است.