کوییکاکا | شیرینی سنتی با کدو و گردو، دلبرِ پاییز و خاطرهها
اگه دنبال یه شیرینی سنتی، خوشعطر و لطیف میگردی که توی پاییز دل همه رو ببره، کوییکاکا رو از دست نده! با پورهی کدو حلوایی، آرد گندم و برنج، تخممرغ، شیر، شکر، گردو و ادویههای گرم یه مایهی خوشرنگ و خوشعطر میسازی که بافتش مثل ماست پرچربه و توی تابه با کره یا روغن سرخ میشه سیو کن، درست کن، و با عشق پستش کن --- نکات طلایی برای کوییکاکای حرفهای: - پورهی کدو باید کاملاً نرم و بدون آب باشه تا بافت شیرینی لطیف بشه. - آرد رو کمکم اضافه کن تا مایه به غلظت ماست پرچرب برسه. - ادویهها مثل هل، دارچین و زیره عطر سنتی و خاصی به شیرینی میدن؛ حذفشون نکن! - گردو رو نگینی خرد کن تا بافت و طعمش توی هر لقمه حس بشه. - برای سرخکردن، از تابه نچسب و حرارت ملایم استفاده کن تا طلایی و مغزپخت بشه. کویی کاکا مخلوط آرد گندم و آرد برنج ۱ لیوان پوره کدو حلوایی پخته شده ۱ لیوان شکر ۱/۲ لیوان تخم مرغ ۱ عدد بزرگ شیر نصف لیوان بیکینگ پودر: نصف ق چایخوری مغز گردو نگینی شده مقداری دارچین ۱/۲ ق چ هل ۱/۲ ق چ زیره سبز ۱/۴ق چ (دلخواه) ●در کل مقدار مواد تو کاکا چشمی ریخته میشه و اندازه گیری خیلی دخیل نیست. باید مایه تون به غلظت ماست پرچرب بشه. #کویی_کاکا #شیرینی_سنتی #شیرینی_کدو #شیرینی_پاییزی #شیرینی_با_گردو #شیرینی_خونگی #شیرینی_وایرال #شیرینی_دلبر #شیرینی_برای_عصرانه #شیرینی_برای_مهمونی #شیرینی_بدون_فر #شیرینی_با_هل #شیرینی_با_دارچین #شیرینی_با_زیره #آشپزی_خانگی #آشپزی_با_عشق #دستور_سئو #آشپز_شو #شیرینی_نوستالژیک
کاکا,شیرینی,کدو حلوایی,پاییز