تیرامیسوی کدو حلوایی

u_33518213
u_33518213

مواد لازم مقدار بیسکویت لیدی فینگر یک بسته قهوه فوری دم‌شده به مقدار لازم کدو حلوایی ۵۰۰ گرم شکر یک پیمانه ماسکارپونه ۵۰۰ گرم جوز هندی مقداری دارچین مقداری زنجبیل مقداری خامه صبحانه ۲۰۰ گرم پودر قند نصف پیمانه گردوی خرد شده مقداری ⸻ طرز تهیه: کدو حلوایی را برش داده و با یک پیمانه شکر روی حرارت قرار داده و می‌پزیم. آب اضافی کدو را گرفته و پوره کنید. خشک کنید. ماسکارپونه، زنجبیل، جوز هندی و دارچین را داخل کاسه ریخته و بزنید تا کمی باز شود و ۱۰۰ گرم پوره کدو حلوایی خنک افزوده و مخلوط کنید. خامه صبحانه را با پودر قند بزنید تا فرم بگیرد و با مخلوط ماسکارپونه میکس کنید. بیسکویت‌ها را داخل قهوه خیس کرده و داخل ظرف مورد نظر بچینید و روی آن مخلوط ماسکارپونه پخش کنید. دوباره لیدی فینگر خیس‌خورده را روی آن قرار دهید و سپس مخلوط ماسکارپونه پوشانده و بعد روی آن با پوره کدو حلوایی و با دارچین و گردو تزیین کنید و سرو کنید.

طرز تهیه تیرامیسو,هالوین,دسر,کیک و دسر,آموزش دسر

توضیحات

مواد لازم مقدار بیسکویت لیدی فینگر یک بسته قهوه فوری دم‌شده به مقدار لازم کدو حلوایی ۵۰۰ گرم شکر یک پیمانه ماسکارپونه ۵۰۰ گرم جوز هندی مقداری دارچین مقداری زنجبیل مقداری خامه صبحانه ۲۰۰ گرم پودر قند نصف پیمانه گردوی خرد شده مقداری ⸻ طرز تهیه: کدو حلوایی را برش داده و با یک پیمانه شکر روی حرارت قرار داده و می‌پزیم. آب اضافی کدو را گرفته و پوره کنید. خشک کنید. ماسکارپونه، زنجبیل، جوز هندی و دارچین را داخل کاسه ریخته و بزنید تا کمی باز شود و ۱۰۰ گرم پوره کدو حلوایی خنک افزوده و مخلوط کنید. خامه صبحانه را با پودر قند بزنید تا فرم بگیرد و با مخلوط ماسکارپونه میکس کنید. بیسکویت‌ها را داخل قهوه خیس کرده و داخل ظرف مورد نظر بچینید و روی آن مخلوط ماسکارپونه پخش کنید. دوباره لیدی فینگر خیس‌خورده را روی آن قرار دهید و سپس مخلوط ماسکارپونه پوشانده و بعد روی آن با پوره کدو حلوایی و با دارچین و گردو تزیین کنید و سرو کنید.