دستور تهیه پپرو خانگی ساده

تعداد بازدید : 24 | تاریخ انتشار : 11 اردیبهشت 1403 17:13 | مدت زمان : 00:10:19 | دسته بندی : غذا و نوشیدنی

مواد مورد نیاز: | توزین | لیوان کاغذی = استفاده به عنوان یک لیوان کاغذی معمولی (ظرفیت 180 میلی لیتر) قاشق = اندازه قاشق یکبار مصرف معمولی لطفاً هنگام مراجعه به ویدیو اندازه گیری کنید. فر - از قبل با دمای 170 درجه به مدت 15 دقیقه گرم کنید و با دمای 170 درجه به مدت 20 دقیقه بپزید. سرخ کن هوا - به مدت 5 دقیقه از قبل گرم کنید، به مدت 20 دقیقه در دمای 150 درجه بپزید، به مدت 3 دقیقه آن را برگردانید. [بیلو کوکی] (طول 10 سانتی متر / عرض 1.5 سانتی متر / ضخامت 1 سانتی متر 24 تا 26 قطعه) 100 گرم کره بدون نمک تخم مرغ 1 عدد (50 گرم) 1 / 2 قاشق چایخوری نمک (2 گرم) 5 قاشق غذاخوری پودر قند (50 گرم) 3 قاشق غذاخوری شکر (30 گرم) 3 فنجان آرد کیک (300 گرم) * هنگام استفاده از کره نمک، مقدار نمک را کم یا حذف کنید. * پودر قند را می توان با شکر جایگزین کرد * آرد کیک را می توان با آرد همه منظوره جایگزین کرد. [شکلات برای پوشش] 100 گرم شکلات با روکش تیره 100 گرم شکلات روکش سفید 100 گرم شکلات روکش شده با توت فرنگی 100 گرم شکلات با روکش لیمو بپاشید، کرانچ، و مقدار کمی پودر Oreo برای رویه * همه در Daiso خریداری شده است * اگر می‌خواهید مطمئن شوید که هیچ باقیمانده‌ای وجود ندارد، هر کدام 60 گرم اندازه بگیرید. * می توانید از باقی مانده شکلات در قالب شکلات استفاده کنید. * اگر حدود 30 درصد شکلات کوورتور را مخلوط کنید طعم بهتری دارد. * بسته بندی 4 پپرو هر کدام در Daiso خریداری شده است. این یک کیف هدیه بسته بندی شده 11x24 سانتی متر است. *روش ذخیره سازی* در دمای اتاق (10-12 روز) نگهداری شود. برای نگهداری طولانی مدت، در حالت یخ زده (30 روز) نگهداری شود. *نکات پخت* 1. اگر با کره آب شده زیاد درست کنید ممکن است چرب باشد. 2. اگر خمیر کوکی خیلی آب شده باشد ممکن است شیرینی ها زیاد پخش شوند. 3.اگر کوکی ها به اندازه کافی پخته نشوند، بافت آن خشک می شود. 4. قبل از اینکه خمیر آب شود سریع کار کنید و در حالی که سرد است بپزید. 5. شکلات را تا جایی که ممکن است نازک بمالید تا زمانی که سفت شد، یک کف زیبا ایجاد کنید