پخت بلال

آشپز تی وی
آشپز تی وی

اگر ذرت را با این روش بپزید دانه های ذرت آب از دست نمیدهند و با بخار خودشان و بخاری که از برگ‌های ذرت خارج میشود پخته می‌شوند و بسیار خوشبو و خوشمزه و نرم و مرطوب خواهند شد. در هنگام پخت با این روش کره طعم دار شده بین دانه‌های ذرت نفوذ کرده و مزه خیلی قوی به ذرت می‌دهد. روی ذغال و منقل و باربی‌کیو میتوانید به همین روش بلال را بپزید فقط هر چند دقیقه آن را بچرخانید

بلال,ذرت,پاپ کورن,باربیکیو,آشپزی

توضیحات

اگر ذرت را با این روش بپزید دانه های ذرت آب از دست نمیدهند و با بخار خودشان و بخاری که از برگ‌های ذرت خارج میشود پخته می‌شوند و بسیار خوشبو و خوشمزه و نرم و مرطوب خواهند شد. در هنگام پخت با این روش کره طعم دار شده بین دانه‌های ذرت نفوذ کرده و مزه خیلی قوی به ذرت می‌دهد. روی ذغال و منقل و باربی‌کیو میتوانید به همین روش بلال را بپزید فقط هر چند دقیقه آن را بچرخانید