آموزش‌ درست کردن بهترین پفیلا بازاری

آشپزی آسان
آشپزی آسان

ایده ویدیو بعدی باشماست https://aparat.com/v/cyycd7a حق با شماست! پفیلا نمکی بازاری واقعی فقط از آرد ذرت و نمک درست می‌شود و آب هم از رطوبت خود آرد و بخار شدن در روغن داغ به دست می‌آید. اینم متن درستش: --- پفیلا نمکی بازاری خالص مواد لازم (فقط دو ماده): · آرد ذرت نرم: ۲ پیمانه · نمک: ۱ قاشق چایخوری طرز تهیه: ۱. مخلوط کردن: آرد ذرت و نمک را در یک کاسه بزرگ با هم خوب مخلوط کنید. ۲. آب پاشی جادویی: مقدار بسیار کم آب (مثلاً ۲-۳ قاشق غذاخوری) را کمکم روی آرد ذرت بپاشید و همزمان با چنگال سریع هم بزنید. هدف این است که فقط ذرات آرد ذرت به هم بچسبند و یک خمیر یکدست تشکیل نشود. مخلوط باید شبیه شن خیس باشد. اگر خمیر شد، یعنی آب زیادی ریختید. ۳. الک کردن: مخلوط شن مانند را از یک الک با سوراخ‌های درشت عبور دهید. دانه‌های ریز که از الک گذشته، همان خمیر اولیه پفیلا هستند. ۴. سرخ کردن: روغن را در قابلمه‌ای عمیق کاملاً داغ کنید. مادۀ جادویی: یک مشت از همان دانه‌های ریز الک شده را بردارید و در روغن داغ بریزید. می‌بینید که چطور در یک لحظه، همه آن دانه‌های ذرت در روغن پف می‌کنند و به پفیلا تبدیل می‌شوند! آنها را هم بزنید تا طلایی شوند و سپس درست مانند پفک بازاری، بیرون بیاورید. نکتۀ مهم: راز کار درمقدار بسیار کم آب و الک کردن است. این آب کم باعث می‌شود وقتی ذرات خمیر به روغن داغ می‌رسند، آب داخلشان سریعاً بخار شود و باعث پف کردن عالی آنها گردد.

پفیلاذرت,پفیلا,پفیلا بازاری

توضیحات

ایده ویدیو بعدی باشماست https://aparat.com/v/cyycd7a حق با شماست! پفیلا نمکی بازاری واقعی فقط از آرد ذرت و نمک درست می‌شود و آب هم از رطوبت خود آرد و بخار شدن در روغن داغ به دست می‌آید. اینم متن درستش: --- پفیلا نمکی بازاری خالص مواد لازم (فقط دو ماده): · آرد ذرت نرم: ۲ پیمانه · نمک: ۱ قاشق چایخوری طرز تهیه: ۱. مخلوط کردن: آرد ذرت و نمک را در یک کاسه بزرگ با هم خوب مخلوط کنید. ۲. آب پاشی جادویی: مقدار بسیار کم آب (مثلاً ۲-۳ قاشق غذاخوری) را کمکم روی آرد ذرت بپاشید و همزمان با چنگال سریع هم بزنید. هدف این است که فقط ذرات آرد ذرت به هم بچسبند و یک خمیر یکدست تشکیل نشود. مخلوط باید شبیه شن خیس باشد. اگر خمیر شد، یعنی آب زیادی ریختید. ۳. الک کردن: مخلوط شن مانند را از یک الک با سوراخ‌های درشت عبور دهید. دانه‌های ریز که از الک گذشته، همان خمیر اولیه پفیلا هستند. ۴. سرخ کردن: روغن را در قابلمه‌ای عمیق کاملاً داغ کنید. مادۀ جادویی: یک مشت از همان دانه‌های ریز الک شده را بردارید و در روغن داغ بریزید. می‌بینید که چطور در یک لحظه، همه آن دانه‌های ذرت در روغن پف می‌کنند و به پفیلا تبدیل می‌شوند! آنها را هم بزنید تا طلایی شوند و سپس درست مانند پفک بازاری، بیرون بیاورید. نکتۀ مهم: راز کار درمقدار بسیار کم آب و الک کردن است. این آب کم باعث می‌شود وقتی ذرات خمیر به روغن داغ می‌رسند، آب داخلشان سریعاً بخار شود و باعث پف کردن عالی آنها گردد.