طرز تهیه آفوگاتو | قهوه با بستنی

Shahbaz Coffee
Shahbaz Coffee

آموزش آفوگاتو کافی‌شاپی یک دستور پایه و بسیار کاربردی از کتاب رسپی‌های اصلی شهباز است. کلی کتاب، دوره‌ ویدیویی و آموزش‌های باریستایی رایگان دیگر در انتظار شماست: https://t.me/shahbazcoffee آفوگاتو (Affogato) یک دسر/نوشیدنی ایتالیایی است که سادگی و طعم بی‌نظیر آن، آن را به یکی از محبوب‌ترین آیتم‌های منوی کافه‌ها تبدیل کرده است. در این ویدیو، یاد می‌گیرید چطور با رعایت چند نکته‌ی کوچک اما کلیدی، یک آفوگاتوی استاندارد و باکیفیت درست کنید که دقیقاً مزه آفوگاتوهای معروف کافی‌شاپ‌ها را بدهد. نکته اصلی در انتخاب بستنی وانیلی مرغوب و نحوه عصاره‌گیری شات اسپرسو است. ما تمام جزئیات مربوط به دمای اسپرسو، میزان بستنی و نحوه سِرو کردن را آموزش می‌دهیم تا تعادل کامل بین گرمای قهوه و سرمای بستنی حفظ شود و آن شوک دمایی دلچسب به درستی ایجاد گردد. این یک دستور پایه برای تمام رسپی‌های آفوگاتوی خلاقانه بعدی شماست.

قهوه,آموزش قهوه,آموزش باریستا,آموزش باریستایی,قهوه شهباز

توضیحات

آموزش آفوگاتو کافی‌شاپی یک دستور پایه و بسیار کاربردی از کتاب رسپی‌های اصلی شهباز است. کلی کتاب، دوره‌ ویدیویی و آموزش‌های باریستایی رایگان دیگر در انتظار شماست: https://t.me/shahbazcoffee آفوگاتو (Affogato) یک دسر/نوشیدنی ایتالیایی است که سادگی و طعم بی‌نظیر آن، آن را به یکی از محبوب‌ترین آیتم‌های منوی کافه‌ها تبدیل کرده است. در این ویدیو، یاد می‌گیرید چطور با رعایت چند نکته‌ی کوچک اما کلیدی، یک آفوگاتوی استاندارد و باکیفیت درست کنید که دقیقاً مزه آفوگاتوهای معروف کافی‌شاپ‌ها را بدهد. نکته اصلی در انتخاب بستنی وانیلی مرغوب و نحوه عصاره‌گیری شات اسپرسو است. ما تمام جزئیات مربوط به دمای اسپرسو، میزان بستنی و نحوه سِرو کردن را آموزش می‌دهیم تا تعادل کامل بین گرمای قهوه و سرمای بستنی حفظ شود و آن شوک دمایی دلچسب به درستی ایجاد گردد. این یک دستور پایه برای تمام رسپی‌های آفوگاتوی خلاقانه بعدی شماست.