طرز تهیه پلو مرغ سریع و مجلسی
آموزش آشپزی رضیم
مواد لازم پلو مرغ ساده و خوشمزه پیاز : یک عدد بزرگ (به ازای هر نفر یک عدد کوچک ) نمک : یک قاشق مرباخوری سینه یا فیله مرغ : ۵۰۰ گرم فلفل سیاه : یک قاشق چای خوری زعفران دم کرده :۴ قاشق غذاخوری برگه زرد آلو (زردآلو خشک ): به ازای هر نفر ۴ برگه پودر سیر : ۱ قاشق چای خوری خلال پسته : به ازای هر نفر یک قاشق غذاخوری خلال بادام : به ازای هر نفر یک قاشق غذاخوری زرشک : به ازای هر نفر یک قاشق غذاخوری مواد لازم پخت برنج کته : برنج : ۲ پیمانه نمک : یک قاشق مرباخوری روغن مایع : ۳ تا ۵ قاشق غذاخوری اموزش اشپزی رضیمhttps://rezim.ir/
غذای مرغی,غذای ایرانی,غذای سالم,پلو مرغ,پلو مرغ مجلسی