آموزش درست کردن حلوا

تعداد بازدید : 10 | تاریخ انتشار : 15 اردیبهشت 1403 10:24 | مدت زمان : 00:00:59 | دسته بندی : غذا و نوشیدنی

مواد لازم: شکر ۱ لیوان آب ۱ و ۱/۲ لیوان گلاب ۱/۳ لیوان زعفران آب کرده ۵ قاشق غذاخوری پودر هل ۱/۴ قاشق چایخوری روغن مایع ۱ لیوان (ابتدا داغ شده و پس از تفت دادن آرد به آن اضافه میشود) آرد سفید یا آرد سنگک ۲ لیوان کره ۵۰ گرم (پس از اضافه کردن همه مواد به آرد به آن اضافه میشود) طرز تهیه برای تهیه شیره حلوا باید شکر، آب، گلاب، زعفران و هل را مخلوط کنید و درون قابلمه ای روی حرارت ملایم قرار دهید تا ۵ دقیقه بجوشد، روغن را نیز داخل قابلمه ای بریزید تا گرم شود؛ آرد را ۲ بار الک کنید سپس داخل ظرفی بریزید و با حرارت کم شروع به تفت دادن کنید. آرد را آنقدر تفت دهید تا رنگ آرد کرم شود. بسیار مراقب باشید آرد شما ته نگیرد با قاشق مرتب آرد را هم بزنید)؛ پس از آنکه رنگ آرد کرم شد روغن داغ را به آرد اضافه کنید و خوب مخلوط نمائید تا آرد سرخ شود و رنگ آرد طلایی شود. حرارت را کم کنید و شیره داغ (مخلوط آب و شکر که از قبل آماده کرده اید را اضافه ،کنید پس از اضافه کردن همه مواد را خوب مخلوط کنید سپس کره را اضافه کنید و هم بزنید تا حلوا خودش را بگیرد و به روغن بیفتد. سپس حلوا را داغ درون ظرف بریزید و با پسته پودر نارگیل و ... تزئین کنید. نکته ها بهترین آرد برای حلوا آرد نان و بخصوص آرد سنگك میباشد میتوانید این حلوای خوشمزه را با نان شیرینی میکادو نان بستنی نیز سرو ،کنید برای این کار به همان صورت داغ روى يك لايه نان حلوا بریزید و کامل پخش کنید سپس رویش نان دیگری قرار دهید و پس از خنك شدن بصورت شیرینی برش بزنید اگر در زمان درست کردن حلوا درون مخلوط آرد و روغن گلوله های ریزی مشاهده کردید با رد کردن آرد از يك صافی بزرگ این مشکل برطرف خواهد شد میتوانید قبل از اضافه کردن آرد به روغن يك بار آرد را الک کنید تا این مشکل بوجود نیاید؛ برای دادن رنگ بیشتر به حلوا میتوانید ۲ قاشق غذاخوری پودر کاکائو در زمان اضافه کردن آرد به روغن بریزید طعم کاکائو درون حلوا مشخص نیست.