آیس لاته | طرز تهیه قهوه سرد با شیر

Shahbaz Coffee
Shahbaz Coffee

آیس لاته، این نوشیدنی پایه و محبوب، از دستورات اصلی و ضروری کتاب شهباز است. آموزش‌های باریستایی رایگان و ده‌ها کتاب تخصصی: https://t.me/shahbazcoffee آیس لاته (Iced Latte) سلطان نوشیدنی‌های سرد در تمام فصول است؛ یک ترکیب ساده، کلاسیک و فوق‌العاده باحال که اگر اصولش را بدانید، می‌توانید آن را دقیقاً مثل کافی‌شاپ‌های حرفه‌ای در خانه درست کنید. در این ویدیو، ما فقط به مخلوط کردن شیر و قهوه بسنده نمی‌کنیم، بلکه تمام فوت و فن‌های لازم برای تهیه‌ی یک لاته سرد باکیفیت را آموزش می‌دهیم. نکات کلیدی شامل: بهترین روش برای عصاره‌گیری اسپرسو (یا استفاده از قهوه‌ی قوی دم‌آوری سرد) که با شیر سرد ترکیب شود و طعم آن از بین نرود، انتخاب نوع شیر (شیر پرچرب، کم‌چرب، یا شیرهای گیاهی مثل جو و بادام) و تأثیر هر کدام بر بافت نهایی، و مهم‌تر از همه، نسبت ایده‌آل شیر به قهوه و یخ برای رسیدن به تعادل طعمی کامل. این آموزش، دروازه‌ی ورود شما به دنیای تمام لاته‌های طعم‌دار و فوم‌دار سرد خواهد بود.

باریستا,آموزش باریستا,قهوه,قهوه شهباز,آموزش قهوه

توضیحات

آیس لاته، این نوشیدنی پایه و محبوب، از دستورات اصلی و ضروری کتاب شهباز است. آموزش‌های باریستایی رایگان و ده‌ها کتاب تخصصی: https://t.me/shahbazcoffee آیس لاته (Iced Latte) سلطان نوشیدنی‌های سرد در تمام فصول است؛ یک ترکیب ساده، کلاسیک و فوق‌العاده باحال که اگر اصولش را بدانید، می‌توانید آن را دقیقاً مثل کافی‌شاپ‌های حرفه‌ای در خانه درست کنید. در این ویدیو، ما فقط به مخلوط کردن شیر و قهوه بسنده نمی‌کنیم، بلکه تمام فوت و فن‌های لازم برای تهیه‌ی یک لاته سرد باکیفیت را آموزش می‌دهیم. نکات کلیدی شامل: بهترین روش برای عصاره‌گیری اسپرسو (یا استفاده از قهوه‌ی قوی دم‌آوری سرد) که با شیر سرد ترکیب شود و طعم آن از بین نرود، انتخاب نوع شیر (شیر پرچرب، کم‌چرب، یا شیرهای گیاهی مثل جو و بادام) و تأثیر هر کدام بر بافت نهایی، و مهم‌تر از همه، نسبت ایده‌آل شیر به قهوه و یخ برای رسیدن به تعادل طعمی کامل. این آموزش، دروازه‌ی ورود شما به دنیای تمام لاته‌های طعم‌دار و فوم‌دار سرد خواهد بود.