طرز تهیه پاستا فوری
آموزش آشپزی رضیم
مواد لازم قارچ : ۶ عدد متوسط کره : ۵۰ گرم سیر : یک عدد خامه صبحانه : ۲۰۰ گرم (یک بسته کامل ) پاستا پنه : نصف بسته پنیر پیتزا : به دلخواه ژامبون : ۴ ورق نمک : ۲ قاشق چای خوری فلفل سیاه : یک قاشق چای خوری پودر سیر : ۱ قاشق چای خوری آویشن : یک قاشق چای خوری نکته : چند دقیقه قارچ ها بدون روغن یا کره تفت بدید بعد کمی سرخ شدن قارچ ها ، کره و بلافاصله سیر اضافه کنید . میزان آب ، باید روی سطح پاستا کاملا پوشش بده تا پاستا بعد ۱۵ دقیقه کاملا پخته شده باشد . زمان اضافه کردن پنیر پیتزا و ژامبون نیازی به روشن بود شعله اجاق گاز نیست .
پاستا,پاستا آلفردو,طرز تهیه پاستا