نکات طلایی فریز کردن گوشت و مرغ
روناک
️ نکات طلایی برای فریز کردن گوشت و مرغ که حتما باید بدونید به اندازه مصرفی تقسیم کنید تا هر بار فقط همون مقدار لازم رو استفاده کنید. بستهبندی دو لایه داشته باشید: اول داخل زیپلاک یا کیسه، بعد داخل ظرف دربدار. اینطوری نه گوشت بو میگیره نه یخچالتون! تاریخ بزنید روی هر بسته تا همیشه بدونید کدوم تازهتره. با همین نکات ساده، همیشه گوشتی تازه، سالم و خوشطعم دارید. و خبر خوب اینکه با سفارش آنلاین از روناک پروتئین، همه این موارد به صورت حرفهای براتون انجام میشه. ارسال رایگان + حفظ زنجیره سرد تا درِ خونهتون.
گوشت,خرید آنلاین,خرید گوشت,گوشت مرغ,روناک