آموزش ترشی لیموترش خوشمزه / درست کنی سرش دعوا میشه
ترشی لیموترش که همیشه سرش دعواست یه ترشی خیلی خوشمزه با تمام نکات . مواد لازم: لیموترش فلفل قرمز نمک آبلیموی تازه . ▫️من از یک کیلو لیموترش استفاده کردم لیمو باید پوست نازک باشه لیموهارو بشورید و کاملا خشک کنید تنها دلیلی که ترشی شما کپک نزنه اینه که لیمو و ظرفتون خشکه خشک باشه . ▫️لیموهارو برش های نازک بزنید هسته هاشو کامل جدا کنید حتی اگه یدونه هسته بمونه ترشیتون تلخ میشه پس دقت کنید . ▫️اسلایس های لیمو رو توی ظرف بریزید و روش یه قاشق غذاخوری نمک و یه قاشق غذاخوری فلفل قرمز بریزید و دوباره یکم لیمو و همین مقدار نمک و فلفل و ادامه بدید تا ظرفتون پر بشه . ▫️دو حبه سیر هم بذارید روش و تا نصف بطری آبلیموی تازه بریزید یه پلاستیک فریزر بذارید روی در تا هوا نره و درشو محکم ببندید و دوسه بار بطری رو سر و ته کنید . ▫️حالا ترشی رو باید به مدت ۱ هفته بذارید زیر نور آفتاب و یه روز درمیون سروته بذارید بطری رو بمونه تا آبلیمو به قسمت های بالا هم برسه . ▫️بعد از یک هفته باید ترشی رو بذارید توی یخچال به مدت ۱۰ روز و بازم یه روز درمیون سروته کنید بطری رو بعد این تایم ترشیتون آمادست . نوش جان میتونید نمک و فلفل و لیموهارو توی یه ظرف ، کاملا باهم ترکیب کنید و بعد بریزید توی بطری میتونید از دوتا فلفل عنابی هم استفاده کنید فوق العاده میشه هرچقدر مقدار نمک و فلفل این ترشی بیشتر باشه خوشمزه تر میشه و اصلا شور نمیشه نگران نباشید
ترشی لیموترش,ترشی,طرز تهیه ترشی