طرز تهیه کوکی کیک سیب با پودر کیک دارچین کاکائو رشد | لوازم قنادی بهگز
طرز تهیه کوکی کیک سیب مواد لازم: پودر کیک دارچین کاکائو رشد ۵۰۰ گرمی: ۱ عدد کره: ۱۲۵ گرم شکر: ۵۵ گرم تخم مرغ: ۲ عدد نشاسته ذرت: ۱۰۰ گرم گردو حدودا: ۲۰۰ گرم سیب: ۲ عدد شکر: نصف لیوان طرز تهیه: ابتدا کره و شکر رو با همزن دستی هم میزنیم تا رنگ کره تغییر کند. سپس تخم مرغ ها را اضافه کرده و هم میزنیم تا کرم نرمی حاصل شود. در مرحله بعد نشاسته ذرت را اضافه کرده و هم می زنیم تا یکدست شود. پس از آن، پودر کیک دارچین کاکائو رشد را اضافه کرده و مجددا هم میزنیم. در مرحله بعد، یک سوم از مواد را برداشته و با پودر کاکائوی موجود در بسته مخلوط می کنیم. سپس از مواد ساده یک قاشق درون قالب کوکی کیک قرار می دهیم و یک قاشق از مواد کاکائویی را روی اون می گذاریم. سپس کمی گردو ریخته و به مدت ۱۲ دقیقه در فر ۱۸۰ درجه می پزیم. مشاهده پودر کیک دارچین کاکائو رشد در لینک زیر: https://behgaz.ir/shop/%d9%84%d9%88%d8%a7%d8%b2%d9%85-%d9%82%d9%86%d8%a7%d8%af%db%8c/%d9%85%d9%88%d8%a7%d8%af-%d8%a7%d9%88%d9%84%db%8c%d9%87-%d9%82%d9%86%d8%a7%d8%af%db%8c/%d9%be%d9%88%d8%af%d8%b1-%da%a9%db%8c%da%a9-%d8%af%d8%a7%d8%b1%da%86%db%8c%d9%86-%da%a9%d8%a7%da%a9%d8%a7%d8%a6%d9%88-%d8%b1%d8%b4%d8%af/
طرز تهیه کوکی,کیک و شیرینی,آموزش شیرینی پزی,شیرینی پزی,آموزش دسر