طرز تهیه قهوه ترک | آموزش قهوه ترک با جذوه
طرز تهیه قهوه ترک، آموزش کامل این نوشیدنی اصیل و تاریخی با جذوه، از دستورات کلاسیک و پایهای کتاب شهباز است. آموزشهای باریستایی رایگان و دهها کتاب تخصصی: https://t.me/shahbazcoffee قهوه ترک (Turkish Coffee)، قدیمیترین روش دمآوری قهوه در جهان است که به دلیل بافت غلیظ، فوم (کف) ضخیم و طعم قویاش شناخته میشود. برخلاف سایر روشها، در این روش آب و پودر قهوه فوقالعاده ریز آسیاب شده در یک ظرف دستهدار به نام جذوه (Cezve/Ibrik) مستقیماً روی حرارت قرار میگیرند تا به آرامی به نقطه جوش برسند. در این ویدیو، ما تمام فوت و فنهای تهیهی یک قهوه ترک اصیل و عالی را آموزش میدهیم. نکات کلیدی شامل: درجه آسیاب صحیح (باید پودر مانند آرد باشد)، نسبت دقیق قهوه به آب سرد (باید حتماً آب سرد باشد تا زمان کافی برای ایجاد کف فراهم شود)، و مهمتر از همه، نحوه کنترل حرارت برای تشکیل یک لایه ضخیم و یکنواخت از کف بدون اینکه قهوه به جوش کامل برسد و طعم آن تلخ شود. همچنین، روش سِرو کردن را آموزش میدهیم تا کف قهوه بین فنجانها به درستی تقسیم شود. این آموزش، شما را به ریشههای دمآوری قهوه میبرد.
آموزش قهوه,آموزش باریستا,شهباز کافی,قهوه شهباز,قهوه