طرز تهیه ماکتیل شامپاین کربن
طرز تهیه ماکتیل شامپاین کربن مواد لازم: یخ، به مقدار لازم 1 انس (تقریباً 30 میلیلیتر) سیروپ شامپاین (با طعم شبیه به آب انگور گازدار یا سیب گازدار، بدون الکل) 2 انس (تقریباً 60 میلیلیتر) آب آلبالو طبیعی 2 انس (تقریباً 60 میلیلیتر) آب انار طبیعی 20 میلیلیتر آب لیمو تازه 2 انس (تقریباً 60 میلیلیتر) آب گازدار (سودا) عصاره خوراکی کربن فعال: 1/4 تا 1/2 قاشق چایخوری (یا مقداری که به رنگ مشکی دلخواه برسید) نکته مهم در مورد کربن فعال در پایین ذکر شده است. تزئین: برش لیمو یا آلبالو، یا چند برگ نعناع برای تضاد رنگ روش تهیه: پایه مایع: در یک لیوان یا شیکر، سیروپ شامپاین، آب آلبالو، آب انار و آب لیمو را با هم ترکیب کنید. افزودن کربن فعال: حالا کربن فعال را به این مخلوط اضافه کنید. به آرامی و خوب هم بزنید تا کربن کاملاً در مایعات حل شده و رنگ نوشیدنی یکدست مشکی شود. ممکن است نیاز باشد کمی بیشتر از 1/4 قاشق چایخوری اضافه کنید تا به تیرگی مورد نظر برسید. آمادهسازی لیوان: یک لیوان سرو مناسب (مانند کوپه شامپاین، فلوت یا لیوان بلند) را با یخ پر کنید. ریختن مخلوط: مخلوط مشکی رنگ را روی یخها بریزید. تکمیل با آب گازدار: در نهایت، 2 انس آب گازدار را به نوشیدنی اضافه کنید. این مرحله را به آرامی انجام دهید تا کربن ته نشین نشود. تزئین و سرو: موکتل را با یک برش لیمو، چند آلبالو یا برگ نعناع برای ایجاد کنتراست رنگی تزئین کرده و بلافاصله سرو نمایید. نکته مهم در مورد کربن فعال: مصرف خوراکی: مطمئن شوید که از کربن فعال با درجه خوراکی (Food-Grade Activated Charcoal) استفاده میکنید. جذب داروها: کربن فعال میتواند باعث جذب داروها و ویتامینها در بدن شود. توصیه میشود این نوشیدنی را حداقل 2 ساعت قبل یا بعد از مصرف هرگونه دارو یا مکمل میل کنید. مصرف مداوم آن بدون مشورت پزشک توصیه نمیشود. این موکتل با رنگ مشکی مرموز و طعمهای میوهای ترش و شیرین، بسیار خاص و برای مهمانیهای تمدار مناسب است. نوش جان
ماکتیل,شامپاین,کربن