طرز تهیه دسر طالبی با پودر ژله طالبی جلید | لوازم قنادی بهگز

لوازم قنادی بهگز | گز و سوغات اصفهان
لوازم قنادی بهگز | گز و سوغات اصفهان

مواد لازم: پودر ژله‌ طالبی جلید: ۱ بسته بستنی آب شده: ۱۵۰ میلی‌لیتر آب جوش: ۳۰۰ میلی‌لیتر میوه‌ طالبی، خامه و برگ نعنا برای تزیین (اختیاری): به مقدار لازم طرز تهیه: ابتدا یک بسته پودر ژله‌ طالبی جلید را در ۳۰۰ میلی لیتر آب جوش حل کرده و صبر کنید تا کمی از دما بیفتد. سپس ۲/۳ مایه ژله (۲۰۰ میلی لیتر) را به بستنی آب شده، اضافه کرده و هم بزنید تا مایع یک دست شده و داخل لیوان های سرو بریزید و داخل یخچال قرار دهید تا نیم بند شود. در مرحله بعد باقی مانده‌ مایه ژله که کاملا خنک شده را بر روی لایه‌ی اول ریخته و مجددا به مدت ۲ ساعت داخل یخچال قرار دهید تا دسر کامل ببندد. در انتها در صورت تمایل می توانید دسر را با میوه‌ طالبی، خامه و نعنا تزیین و سرو کنید. نکته: اگر دسر خود را به صورت لیوانی درست کنید، به دلیل مقدار کم‌، می‌تونید مدت زمان کمتری آن را داخل یخچال قرار ‌دهید تا ببندد.

ژله,ژله بستنی,طرز تهیه ژله,آموزش دسر و ژله,آموزش شیرینی پزی

توضیحات

مواد لازم: پودر ژله‌ طالبی جلید: ۱ بسته بستنی آب شده: ۱۵۰ میلی‌لیتر آب جوش: ۳۰۰ میلی‌لیتر میوه‌ طالبی، خامه و برگ نعنا برای تزیین (اختیاری): به مقدار لازم طرز تهیه: ابتدا یک بسته پودر ژله‌ طالبی جلید را در ۳۰۰ میلی لیتر آب جوش حل کرده و صبر کنید تا کمی از دما بیفتد. سپس ۲/۳ مایه ژله (۲۰۰ میلی لیتر) را به بستنی آب شده، اضافه کرده و هم بزنید تا مایع یک دست شده و داخل لیوان های سرو بریزید و داخل یخچال قرار دهید تا نیم بند شود. در مرحله بعد باقی مانده‌ مایه ژله که کاملا خنک شده را بر روی لایه‌ی اول ریخته و مجددا به مدت ۲ ساعت داخل یخچال قرار دهید تا دسر کامل ببندد. در انتها در صورت تمایل می توانید دسر را با میوه‌ طالبی، خامه و نعنا تزیین و سرو کنید. نکته: اگر دسر خود را به صورت لیوانی درست کنید، به دلیل مقدار کم‌، می‌تونید مدت زمان کمتری آن را داخل یخچال قرار ‌دهید تا ببندد.