دمی گوجه یا استانبولی | غذای بهشتی با تهدیگ طلایی و عطر زعفرون
استانبولی یا همون دمی گوجه، یه غذای ساده، نوستالژیک و دلبره که حتی توریستهای آلمانی هم عاشقش شدن! با ترکیب گوجه تازه، رب، زعفرون، سیبزمینی، پیاز، مرغ آبپز و برنج یه غذای خوشرنگ و خوشعطر میسازی که تهدیگش همیشه محل دعواست اگه دنبال یه غذای خونگی، سریع و پرطرفدار میگردی، این رسپی رو از دست نده. سیو کن، درست کن، و با عشق پستش کن --- نکات طلایی برای استانبولی حرفهای: - گوجهها رو رنده کن یا پوره بگیر تا بافت غذا لطیفتر بشه. - رب رو با پیاز داغ و ادویهها خوب تفت بده تا بوی خامیاش بره و رنگش باز بشه. - سیبزمینیها رو حلقهای یا نگینی خرد کن و کف قابلمه بچین تا تهدیگ طلایی بشه. - مرغ آبپز رو ریشریش کن و لابهلای برنج بریز تا هم طعم بده، هم پروتئیندار بشه. - زعفرون دمکرده رو آخر کار اضافه کن تا عطرش حفظ بشه و رنگ غذا دلبرتر بشه. میدونستین توریستهای آلمانی وقتی که به ایران سفر کردن عاشق این غذا شدن؛ دمی گوجه یا استانبولی قبول دارین غذای بهشتی؟! سر تهدیگش همیشه دعواست مواد لازم : گوجه ۵ عدد زعفران دم کرده رب گوجه ۱ ق غ نمک، فلفل و زردچوبه سیب زمینی ۲ عدد پیاز بزرگ ۱ عدد برنج ۲ پیمانه مرغ آبپز #استانبولی #دمی_گوجه #غذای_بهشتی #غذای_نوستالژیک #غذای_خونگی #غذای_وایرال #غذای_دلبر #غذای_برای_توریست #غذای_ایرانی #ته_دیگ_طلایی #برنج_زعفرونی #غذای_ساده #آشپزی_خانگی #آشپزی_با_عشق #دستور_سئو #آشپز_شو #غذای_فانتزی
دمی گوجه,استانبولی,سنتی