طرز تهیه ماکارون شیر خوش طعم

تعداد بازدید : 16 | تاریخ انتشار : 11 اردیبهشت 1403 14:31 | مدت زمان : 00:12:29 | دسته بندی : غذا و نوشیدنی

مواد مورد نیاز: | توزین | لیوان کاغذی = استفاده به عنوان یک لیوان کاغذی معمولی (ظرفیت 180 میلی لیتر) قاشق = اندازه قاشق یکبار مصرف معمولی * در حین مراجعه به فیلم حتما لیوان های کاغذی را اندازه بگیرید! * * اگر نمی توانید 24 سیخ را به یکباره داخل تابه فر فشار دهید پس از خشک شدن، آن را روی قالب فر دیگری یا فویل کاغذی فشار دهید. فقط آن را به ترتیبی که خشک کردید بپزید! * * هنگام پخت با سرخ کن، مقدار قابل پخت در یک نوبت است از آنجایی که کوچک است توصیه می شود با نصف مقدار آن را بپزید * فر را به مدت 15 دقیقه گرم کنید و به مدت 15 دقیقه با دمای 150 درجه بپزید. سرخ کن را به مدت 5 دقیقه از قبل گرم کنید و با دمای 130 درجه به مدت 16 دقیقه بپزید. (اگر زمانی که آن را در دست می گیرید حرکت می کند و قبل از بیرون آوردن آن را تکان می دهید، آن را به مدت 1 دقیقه دیگر بپزید.) [Macaron Coq] (12 جفت) سفیده تخم مرغ 2 عدد (70 گرم) شکر نصف پیمانه (60 گرم) 1 فنجان پودر بادام (90 گرم) 1 پیمانه پودر قند (80 گرم) [کرم کره شیر] کره 120 گرم 3 قاشق غذاخوری پودر قند (30 گرم) 3 قاشق غذاخوری شیر تغلیظ شده (30 گرم) 1 / 3 فنجان خامه تازه (50 گرم) * پودر بادام را نمی توان جایگزین بافت جویدنی کرد. * شکر را نمی توان با چیز دیگری جایگزین کرد * هنگام استفاده از کره شور نمک را حذف کنید * شیر تغلیظ شده را می توان با پودر قند جایگزین کرد. * خامه تازه را می توان با خامه فرم گرفته (منشا حیوانی) جایگزین کرد. * اگر شیر تغلیظ شده یا خامه فرم گرفته اضافه کنید خوشمزه است. * اگر در همان روز از کک استفاده نکردید، آن را ببندید و در فریزر نگهداری کنید. [کرم شیر شکلاتی] کرم کره شیر پودر کاکائو 14 گرم [کرم شیر چای سبز] کرم کره شیر پودر چای سبز 8 گرم [کرم شیر توت فرنگی] کره شیر خامه پودر توت فرنگی 10 گرم *روش ذخیره سازی* در یخچال به مدت 7 روز قابل نگهداری است منجمد برای نگهداری طولانی مدت (2 هفته) چون خامه کره نرمه زود آب میشه! بهتر است قبل از مصرف آن را سرد نگه دارید. اگر هدیه می دهید، از کیسه یخ یا کیسه عایق استفاده کنید