کارگاه آموزشی : " اصول طراحی انبار و انبارداری مواد غذایی"

تعداد بازدید : 2 | تاریخ انتشار : 08 اردیبهشت 1403 17:29 | مدت زمان : 00:00:38 | دسته بندی : خبری

از سلسله کارگاه های مدیریت رستوران . عنوان دوره اصلی: مدیریت رستوران Restaurant Management Course یکی از عوامل حفظ سرمایه و رسیدن به سود منطقی بر اساس میزان سرمایه گذاری و بکار گیری منابع، آگاهی از مسیر های اتلاف سرمایه و شناخت روش های کنترل آن می باشد. در این کارگاه مباحث گسترده این دانش را در اصول پایه انبارداری به اشتراک خواهیم گذارد و با بحث و تبادل نظر راه حل ها را شناسایی و بکار خواهیم گرفتک .. آنچه در این کارگاه آموزشی می آموزیم: • اصول طراحی انبار و موارد انبارداری مواد غذایی • عملیات در انبار داری و گردش سود و زیان • روش های انبار داری • عوامل اثر گذار بر قیمت های تمام شده • نرخ گردش و تحلیل مدیریتی مدرس :لاله شفیعی __________ تاریخ کارگاه : چهارشنبه 12اردیبهشت1403 1 جلسه کارگاهی روش اجرا: مجازی -حضوری ساعت کلاس: ساعت 16الی 18 >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> نوع گواهینامه پایان دوره:  دانشگاهی : مرکز مهارت های تخصصی دانشگاه شیراز(به دو زبان)  گردشگری: وزارت میراث فرهنگی  کالج: موسسه آفتاب پارسه(به دو زبان) .... جهت کسب اطلاعات بیشتر با ما در تماس باشید. نشانی ما: چمران - محمودیه - کوچه ۱ تلفن: ۳۶۵۴۰۹۴۵ – ۰۹۳۹۳۱۴۴۸۷۲ شماره تماس ما در دانشگاه شیراز 36132685