در ابتدا، خوب است بدانیم که به طور کلی، برخی از روغنهای آشپزی به دلیل تحمل حرارت بالاتر، سالمتر هستند. سالم ترین روغن ها شامل روغن زیتون، روغن آووکادو، روغن کنجد و روغن گلرنگ میباشند. از سوی دیگر، روغنهایی وجود دارند که در برابر حرارت زیاد ممکن است آسیبزا باشند. این روغنها عبارتند از روغن ماهی، روغن برزک، روغن پالم و روغن گردو. اکثر مردم به طور منظم از روغنهای پخت و پز استفاده میکنند، زیرا این روغنها را میتوان برای تهیه انواع غذاها، از جمله گوشت، تخم مرغ، سبزیجات و سسها به کار برد.خوشبختانه، اغلب افراد جامعه به سلامت روغن مصرفی خود هنگام خرید اهمیت میدهند. با این حال، باید در نظر داشت که آیا این روغنها هنگام پخت و پز و در معرض حرارت، سلامت خود را حفظ میکنند یا خیر؟ این موضوع از آن جهت حائز اهمیت است که روغنهای پخت و پز دارای طیفی از نقاط دود و دما هستند که با رسیدن به آن درجه حرارت، ناپایدار شده و میتوانند مضر باشند. با ما همراه باشید تا با روغنهای سالم و ناسالم بیشتر آشنا شوید. آدرس پست مربوطه در وبسایت ما: https://pubnurse.ir/best-cooking-oils/?v=d6392e39ad2a آدرس کانال تلگرام ما @pubnurse آدرس پیج اینستاگرام ما @pubnurse.ir
سالم ترین روغن ها,پاب نرس