آش چاغاله مادر بزرگ در فصل بهار، شهر فراغه، استان یزد

تعداد بازدید : 5234 | تاریخ انتشار : 12 اردیبهشت 1403 10:18 | مدت زمان : 00:02:29 | دسته بندی : سفر و گردشگری

در استان یزد، شهرستان ابرکوه و شهر زیبای فراغه مهمان خانواده محترم برزگر بودیم، صاحب جان خانم با کمک فرزندان و نوه ها و همسر محترمشان این آش چاغاله خوشمزه را درست کردند. مواد لازم برای تهیه آش چاغاله: برگ مو، برنج، لپه، چاغاله بادام، نعنا و شنبلیله خشک، شوید، فلفل سیاه، زردچوبه، نمک، فلفل قرمز. In Yazd province, Abarkoh city and the beautiful city of Faragheh, we were the guests of the respected Barzegar family, Sahib Jan Khanum made this delicious Chagaleh soup with the help of their children, grandchildren and their respected wife. Ingredients used to prepare Chagaleh soup: Vine leaves, rice, cobs, almonds, dried mint and fenugreek, Dill, black pepper, turmeric, salt, red pepper. Ash Chaghaleh Iranian dishes Food tourism How to make Chagaleh Ash? How to prepare chagaleh soup The city of Faraghe Abarkoh city Yazd province چاغاله بادوم آش چاغاله بادوم آش چاغاله غذاهای ایرانی گردشگری غذایی آش چاغاله را چگونه درست کنیم؟ طرز تهیه آش چاغاله شهر فراغه شهرستان ابرکوه استان یزد

غذای فصل بهار,غذاهای محلی استان یزد,آش چاغاله,آش جاغاله یزدی ها,آش چاغاله ابرکوه