دستور العمل دسر ارل گری

تعداد بازدید : 10 | تاریخ انتشار : 09 اردیبهشت 1403 09:52 | مدت زمان : 00:07:00 | دسته بندی : غذا و نوشیدنی

مواد مورد نیاز: قسمت à Choux (قطر 6 سانتی متر، 8 قطعه هر کدام 35 گرم) آب 60 گرم شیر 60 گرم کره 48 گرم نمک 1.8 گرم شکر 3.6 گرم 60 گرم آرد همه منظوره تخم مرغ 102 گرم 1. آب، شیر، کره، نمک و شکر را اضافه کنید و با حرارت 80 درجه بجوشانید. 2. آرد همه منظوره را اضافه کنید و روی حرارت ملایم ژلاتینه کنید. 3. تخم مرغ ها را کم کم مخلوط کنید. 4. هر کدام را 35 گرم در یک حلقه موس به قطر 6 سانتی متر بپزید. 5. در دمای 170 درجه به مدت 40 دقیقه بپزید کرم قنادی ارل گری شیر 300 گرم 6 گرم برگ چای ارل گری لوبیا وانیل 0.2 گرم شکر 60 گرم نشاسته 24 گرم 60 گرم زرده کره 32 گرم 1. شیر را تا 80 درجه بجوشانید و برگ های چای ارل گری را اضافه کنید. 2. به مدت 3 دقیقه دم کرده و صاف کنید. 3. زرده ها را با شکر و نشاسته مخلوط کنید. 4. 300 گرم شیر آغشته به برگ چای ارل گری را در قابلمه بریزید و بجوشانید. 5. شیر جوشیده را به زرده اضافه کنید و روی حرارت ملایم بپزید. 6. در حالی که خامه گرم است کره را با هم مخلوط کنید گلاساژ 21.2 گرم آب شکر 37.5 گرم شربت نشاسته 37.5 گرم 25 گرم شیر تغلیظ شده جرم ژلاتین 15 گرم دولسه 37.5 گرم 1. آب و شکر و شربت نشاسته را اضافه کنید و با حرارت 103 درجه بجوشانید. 2. شیر تغلیظ شده را مخلوط کنید 3. توده ژلاتین را مخلوط کنید 4. شکلات دولس را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید. 5. در دمای 28-29 درجه استفاده می شود روش ذخیره سازی دمای اتاق: 2 روز در یخچال: 3 تا 4 روز منجمد: