نان خامه ای

تعداد بازدید : 35 | تاریخ انتشار : 30 فروردین 1403 23:09 | مدت زمان : 00:00:35 | دسته بندی : غذا و نوشیدنی

مواد مورد نیاز کره - ۱۰۰ گرم آب - ۲۵۰ میلی لیتر آرد - ۱۵۰ گرم نمک - به اندازه ی میانه ی دو انگشت بیکینگ پودر - ۲ الی ۳ گرم تخم مرغ - ۵ عدد متوسط ​​(وزن کل بدون پوست ۲۳۰ گرم) مواد کرم خامه ی قنادی _ ۴۰۰ میلی لیتر پودر شکر - ۱۰۰ گرم کمی وانیل پنیر خامه ای بدون نمک - یک قاشق در صورت تمایل ️ طرز تهیه کره رو داخل ظرفی ریخته آب رو اضافه کنید روی شعله بذارید ذوب کنید و بذارید بجوشه ( اما کامل به نقطه ی جوش نرسه ) تمام آرد رو یکباره بریزید ( کم کم اضافه نکنید ) بیکینگ پودر و نمک رو اضافه کنید. حرارت رو کم کنید و هم بزنید تا یکدست بشه ( ۲ الی ۳ دقیقه) از روی شعله بردارید اجازه بدید مخلوط خنک بشه ( با انگشت خنک شدنش رو چک کنید تا تخم مرغ ها نپزه ) تخم مرغ ها ( در دمای اتاق باشن ) رو یکی یکی اضافه کنید و هر بار خمیر رو مخلوط کنید . داخل نایلون شیرینی پزی بریزید ( نوک دندانه ای و ضخیم ترینش ) داخل سینی کاغذروغنی انداخته شده بریزید . ۲۰ عدد بزرگ درست میشه ولی اگه کوچیک دوست دارید میتونید از این مقدار خمیر ۳۰ عدد درست کنید. به مدت ۵۰ دقیقه در فر از قبل گرم شده دمای ۱۸۰ درجه بپزید ( در این مرحله در فر رو باز نکنید! ) برای کرم خامه ی قنادی رو هم بزنید تا نرم بشه ، پودر قند ، وانیل ، پنیر خامه ای ( در صورت تمایل ) رو اضافه کنید و مخلوط کنید. با استفاده از نوک نازک از ته پر کنید و یا می تونید از وسط نصف کنید و با قاشق کرم رو بینش قرار بدید . نوش جان