کارگاه آموزشی: ” خورش های ایرانی"

تعداد بازدید : 10 | تاریخ انتشار : 01 اردیبهشت 1403 15:42 | مدت زمان : 00:00:26 | دسته بندی : خبری

. عنوان دوره : کارگاه آموزش حرفه ای مستر شف و شف اجرائی آشپزی ،فست فود و بیسترو فود INTERNATIONAL MASTER EXECUTIVE CHEF COURSE ______ *************** پاره ای از موارد آموزش کل دوره: نکات فنی و پخت خورش های ایرانی مرغ ناردونی خوراک ماهیچه پیچاق قیمه مسمن بادمجان آلو اسفناج ***************** . نکته اجرایی : در این کارگاه آموزشی با هدف حفظ و نگرش مدرن و با اصول زیبا شناختی خورش های ایرانی را عرضه خواهیم کرد. مدرس دوره : لاله شفیعی __________ تاریخ کارگاه : دوشنبه 3 اردی

مرغ ناری