دستور تهیه تیرامیسو بامزه و خوشمزه

تعداد بازدید : 39 | تاریخ انتشار : 11 اردیبهشت 1403 17:41 | مدت زمان : 00:13:35 | دسته بندی : غذا و نوشیدنی

مواد مورد نیاز: | اندازه گیری | از یک لیوان کاغذی معمولی (ظرفیت 180 میلی لیتر) استفاده کنید از یک قاشق یکبار مصرف استاندارد استفاده کنید بعد از ویدیو اندازه گیری کنید فر - از قبل در دمای 170 درجه سانتیگراد (338 درجه فارنهایت) به مدت 15 دقیقه گرم کنید، سپس در دمای 170 درجه سانتیگراد به مدت 25 دقیقه بپزید. سرخ کن هوا - به مدت 5 دقیقه از قبل گرم کنید، سپس در دمای 160 درجه سانتیگراد (320 درجه فارنهایت) به مدت 30 دقیقه بپزید. [ کیک شکلاتی خرس - خمیر 4 ورقه ای ] (قابلیت مربع اندازه دوم 16.5cm x 4.5cm) تخم مرغ 3 عدد (150 گرم) شکر 2 / 3 پیمانه (90 گرم) آرد کیک 1 پیمانه (100 گرم) پودر کاکائو 3 قاشق چایخوری (10 گرم) بکینگ پودر 2 / 3 قاشق چایخوری (3 گرم) کره بدون نمک 40 گرم شیر 3 قاشق (30 گرم) نمک 1 / 3 قاشق چایخوری (2 گرم) [ گاناش شکلاتی ] (4 وعده) خامه سنگین 1 / 3 فنجان (60 گرم) شکلات تلخ 2 / 3 فنجان (60 گرم) [کرم شکلاتی] (4 وعده) خامه غلیظ یا خامه فرم گرفته 2 فنجان (360 گرم) شکر 3 قاشق (30 گرم) پودر کاکائو 2 قاشق (15 گرم) [ شربت ورق کیک ] (4 وعده) شکر 3 قاشق (30 گرم) آب 1 / 3 فنجان (60 گرم) [ورق کیک پایه چیک] (قابلیت مربع اندازه دوم 16.5cm x 4.5cm) تخم مرغ 3 عدد (150 گرم) شکر 2 / 3 پیمانه (90 گرم) آرد کیک 1 پیمانه (110 گرم) بکینگ پودر 2 / 3 قاشق چایخوری (3 گرم) کره بدون نمک 40 گرم شیر 3 قاشق (30 گرم) نمک 1 / 3 قاشق چایخوری (2 گرم) عصاره وانیل 1 قاشق چایخوری (3 گرم) [کرم اولیه برای جوجه] خامه غلیظ یا خامه فرم گرفته 400 گرم شکر 4 قاشق (40 گرم) تعویض ها: کره را می توان با روغن پخت و پز جایگزین کرد. شکر را نمی توان با ماده دیگری جایگزین کرد. آرد کیک را می توان با آرد همه منظوره جایگزین کرد. شیر را می توان با آب یا شیر سویا جایگزین کرد. بیکینگ پودر را می توان حذف کرد. عصاره وانیل را می توان حذف کرد. ظروف و بسته بندی مورد استفاده: ست لیوان دسر شفاف (260 میلی لیتر) قاشق بهداشتی مینی شفاف (10 سانتی متر) کیف دسته بند کشی 30 در 21.5 سانتی متر همه اقلام در Daiso خریداری شده است. روش های ذخیره سازی: بهتر است آن را حداقل 6 ساعت در یخچال بگذارید. تا 7 روز در یخچال قابل نگهداری است. برای نگهداری طولانی مدت، آن را در حالت یخ زده (تا 30 روز) نگه دارید