طرز تهیه دسر موس قهوه

تعداد بازدید : 8 | تاریخ انتشار : 17 اردیبهشت 1403 10:41 | مدت زمان : 00:06:08 | دسته بندی : غذا و نوشیدنی

مواد مورد نیاز: 3 فنجان 250 میلی لیتری را می سازد 1 قاشق غذاخوری قهوه فوری 50 میلی لیتر (1/4 فنجان) شیر داغ نشاسته ذرت 20 گرم (2 قاشق غذاخوری). 2 قاشق غذاخوری شکر 200 میلی لیتر (3/4 فنجان) شیر سرد 250 میلی لیتر (1 فنجان) خامه فرم گرفته (حداقل 33 درصد چربی) 2 قاشق غذاخوری شکر مافین یا کیک شکلاتی 150 گرم. من از مافین موکای خانگی استفاده کردم، دستور تهیه آن بسیار ساده است: • اضافه کردن چیپس شکلاتی به مافین را متوقف کنید… قبل از سرو به مدت 1 ساعت در یخچال قرار دهید. تا 3 روز در یخچال نگهداری شود.