کارگاه آموزشی: ” کباب های ایرانی" (کارگاه 1)

تعداد بازدید : 7 | تاریخ انتشار : 30 فروردین 1403 07:47 | مدت زمان : 00:00:31 | دسته بندی : خبری

"بوی کباب می رسد از مطبخم به دل " بسحق اطعمه (حلاج شیرازی) . عنوان دوره اصلی : کارگاه آموزش حرفه ای مستر شف و شف اجرائی آشپزی، فست فود،بیسترو فود INTERNATIONAL MASTER EXECUTIVE CHEF COURSE ______________ پاره ای از موارد آموزش کل دوره: انتخاب گوشت مناسب ساختمان گوشت و شناخت بهترین قطعه جهت تهیه کباب شیوه برش گوشت جهت کباب برگ ساطوری کردن گوشت شیوه خوابانیدنو مزه دار کردن ( Marinate ) کردن کباب برگ کباب کوبیده -دو رو -نگینی شیوه آتش دادن و..... . نکته اجرایی : در ایران این پست شغلی را تخته کاری و شخصی که این کار را انجام می دهد تخته کار می گویند که این پست در آشپزخانه ایرانی از ویژگی قابل توجهی برخوردار است زیرا منو رستوران سنتی بدون کباب و مهارت تهیه آن مفهومی ندارد. ویژگی یک رستوران خوب به کیفیت و مرغوبیت آن کباب بین مشتریان باز می گردد. مدرس دوره :شف محمدرضا شیرازی __________ تاریخ کارگاه : دوشنبه 3اردیبهشت 1403 1 جلسه کارگاهی ساعت کلاس: ساعت 16 الی 19 شیوه اجرایی کلاس: عملی، حضوری نحوه آموزش دورهWorkshop /Demo : >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> نوع گواهینامه پایان دوره: دانشگاهی : مرکز مهارت های تخصصی دانشگاه شیراز(به دو زبان) گردشگری: وزارت میراث فرهنگی کالج: موسسه آفتاب پارسه(به دو زبان)