فتیر مسکه محلی / (خراسان ) /بسیار خوشمزه و لذیذ

تعداد بازدید : 530 | تاریخ انتشار : 09 اردیبهشت 1403 02:38 | مدت زمان : 00:02:55 | دسته بندی : غذا و نوشیدنی

قوچان گوشه ای از زیبایی های بهشت مرا ببینید و امید وارم که لذت ببرید. برای تهیه فتیر مسکه، در ابتدای کار باید نان آن را تهیه کرد که در اصطلاح محلی به آن قتلمه ( قطلمه ) می‌گویند. کره محلی از شیر گوسفند یا گاو نیز برای استفاده در فتیر مسکه باید تهیه شود. مقدار دارچین سلیقه ای می باشد۰ مواد لازم کره محلی : ۲۰۰ گرم که بین لایه ها پخش کنید نان یا فتیر قتلمه : ۲عدد شکر : ۳ قاشق غذا خوری پودر دارچین سلیقه ای می باشد کهمن ۲ قاشق مربا خوری استفاده کرده ام ممنون که همراه من بودید

نان محلی,فتیر مسکه,فتیر,فتیر ,فتیر محلی,طرز تهیه فتیر