قوچان گوشه ای از زیبایی های بهشت مرا ببینید و امید وارم که لذت ببرید. برای تهیه فتیر مسکه، در ابتدای کار باید نان آن را تهیه کرد که در اصطلاح محلی به آن قتلمه ( قطلمه ) میگویند. کره محلی از شیر گوسفند یا گاو نیز برای استفاده در فتیر مسکه باید تهیه شود. مقدار دارچین سلیقه ای می باشد۰ مواد لازم کره محلی : ۲۰۰ گرم که بین لایه ها پخش کنید نان یا فتیر قتلمه : ۲عدد شکر : ۳ قاشق غذا خوری پودر دارچین سلیقه ای می باشد کهمن ۲ قاشق مربا خوری استفاده کرده ام ممنون که همراه من بودید
نان محلی,فتیر مسکه,فتیر,فتیر ,فتیر محلی,طرز تهیه فتیر