آموزش پیراشکی سبزیجات

تعداد بازدید : 27 | تاریخ انتشار : 05 اردیبهشت 1403 10:11 | مدت زمان : 00:06:43 | دسته بندی : غذا و نوشیدنی

طرز تهیه پیراشکی سبزیجات 1 پیمانه قارچ بلانچ شده 1/2 پیمانه نخود فرنگی بلانچ شده 1 عدد هویج متوسط 1 عدد سیب زمینی متوسط 1 پیمانه پنیر موزارلا رنده شده نمک، فلفل به مقدار لازم 1 ق چ پودر آویشن 1 ق چ پودر پولبیبر 1 ق چ پاپریکا نمک، فلفل سیاه به مقدار لازم رومال زرده تخم مرغ + 1 ق غ شیر مراحل تهیه مرحله اول سیب زمینی را آبپز کنید، وقتی خنک شد نگینی خرد کنید. بهتر است نگینی ریز باشد. مرحله دوم هویج و نخود فرنگی بلانچ شده را حدود ۱۵ دقیقه بجوشانید، سپس در آبکش بریزید. هویج که خنک شد، ریز و نگینی خرد کنید. مرحله سوم دو قاشق روغن درون تابه بریزید تا داغ شود. قارچ را حدود پنج دقیقه با حرارت بالا تفت دهید. مرحله چهارم بقیه سبزیجات را با نمک، فلفل و ادویه های دلخواه اضافه کنید و هم بزنید. حدود پنج دقیقه تفت دهید و سپس حرارت را خاموش کنید. مرحله پنجم وقتی مواد میانی خنک شد، روغن را درون قابلمه ریخته و اجازه می‌دهیم تا گرم شود. مرحله ششم از مواد میانی یک طرف خمیر بگذارید و یک قاشق پنیر روی آن بریزید. خمیر را ببندید و با فشار چنگال درزهای آن را محکم ببندید. مرحله هفتم پیراشکی ها را درون روغن سرخ میکنیم و پس از سرد شدن آماده سرو می‌باشد لازم به ذکر است رسپی اعلامی با تصاویر ممکن است متفاوت باشد و اینگونه شما دو رسپی برای طبخ پیراشکی سبزیجات خواهید داشت.

سبزی,پیراشکی,مایتایه