سرخ کردن ممنوع/ بادمجون رو اینجوری درست کن و لذت ببر

تعداد بازدید : 41 | تاریخ انتشار : 18 اردیبهشت 1403 14:08 | مدت زمان : 00:03:40 | دسته بندی : غذا و نوشیدنی

1. بادمجان به وزن 350-400 گرم 1 عدد. بادمجان را به ورقه های 1 سانتی متری برش دهید. قطعات را به مدت 20 دقیقه در آب سرد بگذارید تا تلخی آن گرفته شود. با گاز یا حوله کاغذی خشک کنید. 2. نمک تهیه سس. 3. 3 قاشق غذاخوری خامه ترش. 4. 1 قاشق چایخوری گیاهان دلخواه. 5. 1 قاشق چایخوری (بدون روی) سیر خشک شده. 6. 0.5 قاشق چایخوری فلفل سیاه آسیاب شده. 7. رنده 130 گرم. پنیر موزارلا. 8. پنیر چدار دیگر را 50 گرم رنده کنید. 9. 20 میلی لیتر. روغن نباتی