طرز تهیه اسپرسو مراکشی: گام به گام تا رسیدن به طعم دلخواه

تعداد بازدید : 9 | تاریخ انتشار : 12 اردیبهشت 1403 11:50 | مدت زمان : 00:00:55 | دسته بندی : تحصیلات و یادگیری

شاید با شنیدن قهوه مراکشی، قهوه‌ای با طعم و ظاهری شبیه به موکا در ذهنتان نقش ببندد.ترکیبی از اسپرسو، شکلات و شیر فوم دار. اما قهوه‌ای که در این مطلب قصد آموزش آن را داریم، داستانی کاملاً متفاوت دارد. این قهوه که به عنوان اولین قهوه طعم‌دار در جهان شناخته می‌شود، ریشه در تاریخ و فرهنگ عثمانی دارد. قهوه مراکشی اصیل، با استفاده از ادویه‌های مختلفی مانند دارچین، میخک، هل، جوز هندی و زنجبیل تهیه می‌شود. این ادویه‌ها به طور سنتی آسیاب شده و به قهوه تازه دم شده اضافه می‌شدند. توضیحات بیشتر: https://dorosteshkon.ir/how-to-prepare-moroccan-coffee

قهوه,اسپرسو,قهوه ساز,اسپرسو ساز,آموزش قهوه ساز