دستور تهیه کیک پوند مکعبی پرتقالی

تعداد بازدید : 4 | تاریخ انتشار : 05 اردیبهشت 1403 16:54 | مدت زمان : 00:09:24 | دسته بندی : تحصیلات و یادگیری

مواد مورد نیاز: ︎پرتقال آب نباتی 2 عدد پرتقال کوچک 200 گرم شکر آب 300 گرم مربای پرتقال 8 گرم پوست پرتقال 125 گرم گوشت پرتقال شکر 38 گرم ︎کیک پوندی پرتقالی 120 گرم کره شکر 85 گرم 2 عدد تخم مرغ (102 گرم) 1 زرده تخم مرغ (18 گرم) 120 گرم آرد کیک بکینگ پودر 4 گرم 1 گرم نمک مربای پرتقال 80 گرم 5 گرم عصاره وانیل شربت 25 گرم شربت پرتقال قندی 25 گرم آب *هر دو ماده را با هم بجوشانید، سپس قبل از استفاده سرد کنید ︎لعاب شکر پرتقال 10 گرم آب پرتقال پودر قند 55 گرم