طرز تهیه کیک میوه ای

تعداد بازدید : 12 | تاریخ انتشار : 09 اردیبهشت 1403 15:16 | مدت زمان : 00:12:06 | دسته بندی : غذا و نوشیدنی

مواد مورد نیاز: 237 میلی لیتر = 1 فنجان 15 میلی لیتر = 1 قاشق غذاخوری 5 میلی لیتر = 1 قاشق چایخوری تخم مرغ 1 عدد (بدون پوست) 53 گرم ● اندازه کیک تمام شده (10cm*24cm*7.5cm، 1 عدد) ● کیک اسفنجی وانیلی (اندازه قالب: 26cm*9cm*6.5cm) 50 گرم شکلات سفید (1/3 فنجان) شیر 65 گرم (4 قاشق غذاخوری + 1 قاشق غذاخوری) روغن نباتی 40 گرم (3 قاشق غذاخوری + 1 قاشق چایخوری) (روغن کانولا، روغن هسته انگور، روغن سویا، روغن ذرت 0، // روغن زیتون x) 5 زرده 5 میلی لیتر عصاره وانیل (1 قاشق چایخوری) مقدار اندکی نمک 85 گرم آرد کیک (1/2 فنجان + 1 قاشق غذاخوری + 1 قاشق چایخوری) 5 عدد سفیده تخم مرغ شکر 80 گرم (1/3 فنجان + 1 قاشق غذاخوری) ● گاناش کرم شکلات سفید 70 گرم خامه غلیظ گرم (1/4 فنجان + 2 قاشق چایخوری) شکر 15 گرم (1 قاشق غذاخوری) 70 گرم شکلات سفید (1/2 فنجان) 15 گرم شیر تغلیظ شده (1 قاشق غذاخوری) 5 میلی لیتر کرش (انتخابی) (1 قاشق چایخوری) 300 گرم (B) خامه سرد (1 فنجان + 1/4 فنجان) ● شربت شیر شیر 40 گرم (2 قاشق غذاخوری + 2 قاشق غذاخوری) 10 گرم آب (2 قاشق چایخوری) 35 گرم عسل (2 قاشق غذاخوری + 1 قاشق چایخوری) توت فرنگی، کیوی و انبه. زغال اخته، نارنگی کرانچ بادام زمینی

آموزش دسر,دسر خوشمزه,آموزش دسر و ژله,کیک و دسر